Antena Căutare

Video.A fost la un pas de moarte.Ce a descoperit un surfer când a ieșit din apă?

Un surfer din statul american Florida a realizat că viața lui a fost pe muchie de cuțit în momentul în care s-a întors pe plajă și a urmărit filmarea realizată cu drona, filmare care înfățișa o apă plină de rechini.

Rechinii îi dădeau târcoale, dar a scăpat cu viață.

Un surfer din Florida nu a realizat cât de mulți rechini îi dădeau târcoale pe sub apele învolburate până ce nu a filmat suprafața plajei cu ajutorul unei drone.

Jeremy Johnston, în vârstă de 33 de ani, a intrat joi în apă la New Smyrna Beach. "Am intrat în apă și m-am urcat pe placă, iar când nivelul apei a ajuns până la tibie, am început să vâslesc ușor cu mâinile pentru că mă îngrozea ideea de cât de mulți rechini ar putea să fie în apă.", a declarat Johnston pentru CNN.

Tânărul a mai spus că a petrecut puțin timp pe placă, iar apoi s-a îndreptat către plajă și și-a înălțat drona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În anumite secvențe ale videoclipului, se pot vedea chiar și 12 rechini în același timp.

"Am fost șocat și uimit.", a declarat Johnston după ce a realizat la ce pericol s-a expus."Am văzut astfel de filmări doar la 'Săptămâna Rechinilor' și mereu mi-am dorit să pot să captez și eu o astfel de imagine, mai ales că Florida e capitala rechinilor."

Rechinul cu înotătoare negre este atât de des întâlnit în New Smyrna Beach,încât zona este supranumită "capitala atacurilor de rechin".

Potrivit International Shark Attack File - baza de date organizată de Muzeul de Istorie naturală din Florida, orice om care a intrat în apă la New Smyrna Beach s-a aflat la aproximativ 3 metri de un rechin.

Jeremy Johnston a avertizat oamenii să iasă din apă și a arătat filmarea și altor surferi, atribuind numărul mare de rechini din apă momelii aruncate de către pescarii din zonă.

Patru morți de coronavirus și stare de urgență în Italia. Domul din Milano şi toate şcolile din Nord au fost închise... O nouă practică înnebunește tinerii din întreaga lume. Pielea lor este schimbată în negru...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x