Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Video.A fost la un pas de moarte.Ce a descoperit un surfer când a ieșit din apă?

Un surfer din statul american Florida a realizat că viața lui a fost pe muchie de cuțit în momentul în care s-a întors pe plajă și a urmărit filmarea realizată cu drona, filmare care înfățișa o apă plină de rechini.

Rechinii îi dădeau târcoale, dar a scăpat cu viață.

Un surfer din Florida nu a realizat cât de mulți rechini îi dădeau târcoale pe sub apele învolburate până ce nu a filmat suprafața plajei cu ajutorul unei drone.

Jeremy Johnston, în vârstă de 33 de ani, a intrat joi în apă la New Smyrna Beach. "Am intrat în apă și m-am urcat pe placă, iar când nivelul apei a ajuns până la tibie, am început să vâslesc ușor cu mâinile pentru că mă îngrozea ideea de cât de mulți rechini ar putea să fie în apă.", a declarat Johnston pentru CNN.

Tânărul a mai spus că a petrecut puțin timp pe placă, iar apoi s-a îndreptat către plajă și și-a înălțat drona.

În anumite secvențe ale videoclipului, se pot vedea chiar și 12 rechini în același timp.

"Am fost șocat și uimit.", a declarat Johnston după ce a realizat la ce pericol s-a expus."Am văzut astfel de filmări doar la 'Săptămâna Rechinilor' și mereu mi-am dorit să pot să captez și eu o astfel de imagine, mai ales că Florida e capitala rechinilor."

Rechinul cu înotătoare negre este atât de des întâlnit în New Smyrna Beach,încât zona este supranumită "capitala atacurilor de rechin".

Potrivit International Shark Attack File - baza de date organizată de Muzeul de Istorie naturală din Florida, orice om care a intrat în apă la New Smyrna Beach s-a aflat la aproximativ 3 metri de un rechin.

Jeremy Johnston a avertizat oamenii să iasă din apă și a arătat filmarea și altor surferi, atribuind numărul mare de rechini din apă momelii aruncate de către pescarii din zonă.

Recomandari