Antena Căutare

A murit electrocutat din cauza telefonului mobil! Greșeala periculoasă pe care ai putea să o faci și tu. Imagini tulburătoare! Foto

Un tânăr a murit electrocutat din cauza telefonului său mobil. Bărbatul a folosit dispozitivul ascultând ceva la căști, în timp ce acesta se afla la încărcat.

Un tânăr a murit electrocutat din cauza telefonului său mobil. Bărbatul a folosit dispozitivul ascultând ceva la căști, în timp ce acesta se afla la încărcat.

Bărbatul, Kritsada Supol, în vârstă de 23 de ani, asculta muzică sau vorbea cu cineva la telefonul său mobil Samsung la momentul tragediei.

Telefonul mobil se afla la încărcat la un prelungitor, cu un „cablu de alimentare ieftin”.

El a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia cu chirie. Proprietarul locuinței a găsit trupul neînsuflețit, cu semne de arsură în jurul urechilor.

Polițiștii din provincial Chinburi, Thailanda, au ridicat trupul neînsuflețit.

„Credem că un scurtcircuit a cauzat decesul bărbatului, în timp ce acesta vorbea cu cineva la telefon sau în timp ce asculta muzică”, a spus reprezentantul poliției.

Polițiștii au mai spus că un cablu de alimentare de slabă calitate ar fi cauzat decesul.

„Mulți oameni ar putea fi în pericol dacă folosesc cabluri de încărcare ieftine, neautorizate”, a mai spus reprezentantul poliției.

Video. O pereche de părinți inconștienți face piruete periculoase cu bebelușul pentru a strânge bani pe stradă. Spectato... Cod roşu de vânt! Rafalele pot depăşi 120 de kilometri la oră. Avertismentul autorităților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x