Antena Căutare

A murit electrocutat din cauza telefonului mobil! Greșeala periculoasă pe care ai putea să o faci și tu. Imagini tulburătoare! Foto

Un tânăr a murit electrocutat din cauza telefonului său mobil. Bărbatul a folosit dispozitivul ascultând ceva la căști, în timp ce acesta se afla la încărcat.

Un tânăr a murit electrocutat din cauza telefonului său mobil. Bărbatul a folosit dispozitivul ascultând ceva la căști, în timp ce acesta se afla la încărcat.

Bărbatul, Kritsada Supol, în vârstă de 23 de ani, asculta muzică sau vorbea cu cineva la telefonul său mobil Samsung la momentul tragediei.

Telefonul mobil se afla la încărcat la un prelungitor, cu un „cablu de alimentare ieftin”.

El a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia cu chirie. Proprietarul locuinței a găsit trupul neînsuflețit, cu semne de arsură în jurul urechilor.

Polițiștii din provincial Chinburi, Thailanda, au ridicat trupul neînsuflețit.

„Credem că un scurtcircuit a cauzat decesul bărbatului, în timp ce acesta vorbea cu cineva la telefon sau în timp ce asculta muzică”, a spus reprezentantul poliției.

Polițiștii au mai spus că un cablu de alimentare de slabă calitate ar fi cauzat decesul.

„Mulți oameni ar putea fi în pericol dacă folosesc cabluri de încărcare ieftine, neautorizate”, a mai spus reprezentantul poliției.

Video. O pereche de părinți inconștienți face piruete periculoase cu bebelușul pentru a strânge bani pe stradă. Spectato... Cod roşu de vânt! Rafalele pot depăşi 120 de kilometri la oră. Avertismentul autorităților...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x