Antena Căutare

UPDATE! Atac terorist în Tunisia - 22 morţi, dintre care 20 sunt turişti străini

Douăzeci de turiști străini și doi tunisieni au fost uciși în atacul comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

Douăzeci de turiști străini și doi tunisieni au fost uciși în atacul comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

UPDATE 22: 40 "Sunt 22 de morți, dintre care 20 de turiști sud-africani, francezi, polonezi și italieni", a declarat purtătorul de cuvânt, fără să precizeze numărul de morți pe fiecare naționalitate.

Printre turiştii străini ucişi figurează cetăţeni din Italia, Germania, Polonia şi Spania. Bilanţul anunţat anterior era de opt morţi - şapte turişti străini şi un tunisian.

UPDATE 16:50 Situația de criză de la Muzeul Bardo s-a încheiat cu uciderea atacatorilor

Situația de criză de la Muzeul Bardo din Tunis s-a încheiat prin uciderea a doi atacatori de către forțele de securitate și cu eliberarea tuturor ostaticilor, relatează agențiile internaționale de presă. În schimbul de focuri și-a pierdut viața și un polițist.

UPDATE 16:20 Ambasadorul României în Tunisia se afla în clădirea parlamentului în momentul atacului.

În momentul atacului în muzeu se aflau circa 100 de turiști, majoritatea dintre aceștia fiind evacuați imediat după incident.

Atacul la Muzeul Bardo a fost lansat în timp ce deputaţii tunisieni dezbăteau, în clădirea vecină, un proiect de lege privind combaterea terorismului. Parlamentul Tunisiei a fost evacuat din cauza incidentului terorist.

CITEŞTE AICI mai multe detalii!

Schimbare RADICALĂ pentru fumători! Decizia a fost luată în urmă cu puţin timp! Nimic nu o să mai fie la fel... Surpriză pentru toată lumea: Apare o nouă monedă! Cum arată şi când va fi lansată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x