Antena Căutare

UPDATE! Pachebot naufragiat in Italia: 50 de romani, printre membrii echipajului

Nava de croaziera Costa Concordia a lovit un banc de nisip din apropierea insulei intaliene Giglio, noaptea trecuta, in jurul orei 22.00. Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 30 au fost raniti, peste 4.000 de oameni fiind evacuati. Vasul s-a inclinat cu 20 de grade, integritatea acestuia fiind pusa in pericol.

UPDATE 15.45: Potrivit MAE, aproximativ 50 de romani faceau parte din personalul de bord si servicii al navei de croaziera italiene care a esuat, in cursul noptii, in largul insulei italiene Giglio. Deocamdata nu exista informatii potrivit carora printre victimele naufragiului s-ar afla si romani.

La bordul navei de aproape 300 de metri lungime se aflau 3.200 de pasageri si 1.000 de marinari. O mie dintre ei sunt italieni, 500 germani, 160 francezi, restul fiind format din mai multe nationalitati.

Multi au sarit in apa in momentul in vare vasul s-a inclinat. Nu se stie inca numatul disparutilor.

Evacuarea s-a facut cu barcile de salvare, unii pasageri preferand sa inoate pana la tarm. De asemenea, Paza de Coasta a evacuat 50 de pasageri cu elicopterul.

Potrivit Pazei de Coasta, vasul prezinta o spartura prin care continua sa intre foarte multa apa. Inclinatia vasului face ca operatiunile de salvare sa fie foarte dificile.

Foto: Intactimages / EPA

Accident de tren in Germania: un mort si doi raniti... Italia: Un hot roman de cabluri a murit electrocutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x