Antena Căutare

Vezi mesajele liderilor lumii cu ocazia intrarii in 2012!

Alaturi de liderii tarii, Emil Boc si Traian Basescu, si mai marii conducatori ai lumi au gasit trecerea in noul an un prilej bun pentru o urare. Iata mai jos mesajele unora dintre cei mai importanti lideri ai lumii pentru anul care tocmai a inceput!

"Fara indoiala, 2012 va aduce si mai multe schimbari. Acum, inaintea unui nou an, sper ca vom putea face fata acestor schimbari si vom deveni chiar mai puternici pentru ca economia noastra sa prospere, pentru a crea noi locuri de munca si pentru a intari clasa de mijloc", a spus Barack Obama. "Ca presedinte, va promit ca voi face tot posibilul ca America sa fie un loc unde munca si responsabilitatea sunt rasplatite, un loc unde toti au o sansa si toti isi fac treaba. Aceasta este America in care cred. Aceasta este America pe care o stim toti. Michelle, Malia, Sasha, Bo si cu mine va uram un An Nou Fericit!", a mai spus Obama.

"As vrea sa le urez tuturor cetatenilor, indiferent de convingerile lor politice - daca sunt de stanga sau de dreapta - asadar indiferent ce parte sustin, as vrea sa le urez prosperitate si impliniri", a spus Putin.

"Germania este intr-o situatie buna, desi anul viitor va fi cu siguranta si mai dificil ca acesta. Totul se rezuma la eforturile voastre. Multumita implicarii voastre am realizat tot ce am planuit. Va multumesc voua tuturor, intreg poporului german", a spus si Merkel.

VIDEO! Protest de Anul Nou: 20 de rusi, retinuti de politie... VIDEO! Politia din Los Angeles cauta un piroman care a declansat 21 de incendii in Hollywood...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x