Antena Căutare

VIDEO! Austeritatea taie din luminitele de Craciun londoneze

Bugetul pentru luminitele de Craciun de la Londra este anul acesta unul auster. Spun la unison jurnalistii si britanicii aflati aseara in Piata Trafalgar, unde autoritatile au inaltat un brad de Craciun cam saracacios. Lipsit de imaginatie a fost si pomul impodobit in fata resedintei oficiale a premierului britanic David Cameron.

Britanicii s-au strans in numar destul de mare in centrul Capitalei, dornici de un spectacol de lumini care sa marcheze debutul lunii cadourilor. Au fost insa putin dezamagiti. Piata Trafalgar a fost decorata cu un sigur brad, cei drept frumos, insa foarte slab impodobit. Asa ca aplauzele s-au incheiat brusc cand oamenii au vazut ca pomul nu se lumineaza spectaculos. Nici la resedinta premierul britanic atmosfera de sarbatoare nu a fost mai reusita.

Premierul a iesit in fata resedintei din Downning Street numarul 10 alaturi de sotie si copii. Aprinderea bradului a fost insa un moment destul de sec. A tinut un minut si apoi toti au intrat inapoi in casa. Jurnalistii britanici au fost atat de dezamagiti de lipsa de imaginatie a autoritatilor britanice incat au cautat prin Londra, printre oamenii de rand, niste decoratiuni care s-au dovedit a fi mult mai spectaculoase decat orice fel luminite puse de primarie.

Britanicul Paul Toole a reusit sa-si transforme nu o casa, ci un mic bungalow intr-un mic colt de rai luminat superb. Asa ca jurnalisii spera ca autoritatile sa se inspire micar pentru anul viitor. Si chiar au de la cine!

Angela Merkel: "Germania nu vrea sa domine Europa"... SOCANT! Afganistan: mutilata cu acid pentru ca nu vrut sa se marite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x