Căutare Live

VIDEO! Revolta la un liceu din Peru. Elevii au luat cu asalt scoala si l-au batut pe director

Revolta fara precedent la un liceu din Peru. Elevii, parintii lor si chiar cativa profesori si-au unit fortele impotriva directorului, acuzat de deturnare de fonduri. Mai mult decat atat, ei spun ca seful institutiei vine beat la serviciu. In ciuda interventiei politiei, cladirea a fost luata cu asalt, iar directorul agresat si facut de ras.

Hotarati sa il forteze pe directorul Leonardo Nuna sa demisioneze, elevii si parintii au luat cu asalt cladirea liceului. Directorul s-a incuiat in biroul sau si a chemat fortele speciale sa in protejeze, dar nimic nu a putut opri multimea.

Nuna a fost tarat in curtea scolii si batut de multime. Politia a fost nevoita sa foloseasca gazele lacrimogene pentru a potoli oamenii.

Desi a respins toate acuzatiile, directorul liceului, care nu a fost schimbat in mod oficial din functie, a disparut fara urma si nu se stie daca va mai reveni.

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Il Giornale: Soferii romani, o adevarata "specie" criminala...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri