Antena Căutare

VIDEO-SOC! Muammar Gaddafi, "violat" inainte de a fi executat

Dupa ce a fost capturat de rebeli, fostul dictator libian Muammar Gaddafi a fost batjocorit si sodomizat cu degetele, potrivit unui filmulet dat publicitatii de site-ul LiveLeak.com. Apoi, potrivit medicilor legisti de la morga din Misrata unde s-a efectuat autopsia, Gaddafi a fost executat prin impuscare, de la mica distanta, in cap.

Trupul neinsufletit al lui Muammar Gaddafi a fost expus, dupa incheierea expertizei medico-legale intr-un fost magazin de carne din Misrata. Sute de barbati, femei si copii s-au aliniat duminica pentru a vedea cadavrului fostului dictator. Libienii vor sa fie siguri ca omul care a condus tara cu mana de fier mai bine de 40 de ani este mort de-a binelea.

Alaturi de corpul lui Gaddafi, au mai fost "etalate" trupurile fiului cel mic al dicatorului si cel al fostului ministru al Apararii, Abu Bakr Younis. Iar o fotografie cu trupul lui Gaddafi a devenit cel mai ravnit suvenir pentru libienii fericiti ca au scapat de excentricul dictator.

Ucis in orasul sau natal, Sirte, cadavrul colonelului Gaddafi a fost adus in Misrata si depus intr-un fost magazin de carne, devenit acum o a doua Mecca pentru libieni. Si asa va mai ramane pentru cateva zile, in ciuda faptului ca legea islamica prevede inhumarea la 24 de de ore de la producerea decesului.

Foto: totallycoolpix.com

Bulgarii se bucura de criza din Grecia... Captura-record de droguri: 9 tone de marijuana = 800.000 $...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x