VIRAL! Tot internetul s-a amuzat copios! La ce făcea reclamă autobuzul cu care mai mulți parlamentari francezi au fost transportați la o întâlnire oficială

Autocarul care i-a transportat pe parlamentari la Versailles pentru a asista la discursul lui Emmanuel Macron de luni făcea reclamă la... parcul zoologic din Paris, relatează huffingtonpost.fr.

Autocarul care i-a transportat pe parlamentari la Versailles pentru a asista la discursul lui Emmanuel Macron de luni făcea reclamă la... parcul zoologic din Paris, relatează huffingtonpost.fr, citat de Agerpres.

În total, 577 de deputați și 348 de senatori s-au reunit în Congres pentru a asista la discursul președintelui francez, iar unii dintre ei au postat pe Twitter fotografii cu autocarul care făcea reclamă la Parcul zoologic din Paris.

"Mașina care i-a adus pe deputați la Congresul de la Versailles", scrie deputatul Jean-René Cazeneuve (La République en Marche), postând un emoticon cu un zâmbet.

La rândul său, Gouth Cedric, un consilier municipal care a postat și el fotografii cu autocarul, se întreabă dacă nu cumva este vorba despre un "mesaj subliminal".

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri