Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIRAL! Tot internetul s-a amuzat copios! La ce făcea reclamă autobuzul cu care mai mulți parlamentari francezi au fost transportați la o întâlnire oficială

Autocarul care i-a transportat pe parlamentari la Versailles pentru a asista la discursul lui Emmanuel Macron de luni făcea reclamă la... parcul zoologic din Paris, relatează huffingtonpost.fr.

Autocarul care i-a transportat pe parlamentari la Versailles pentru a asista la discursul lui Emmanuel Macron de luni făcea reclamă la... parcul zoologic din Paris, relatează huffingtonpost.fr, citat de Agerpres.

În total, 577 de deputați și 348 de senatori s-au reunit în Congres pentru a asista la discursul președintelui francez, iar unii dintre ei au postat pe Twitter fotografii cu autocarul care făcea reclamă la Parcul zoologic din Paris.

"Mașina care i-a adus pe deputați la Congresul de la Versailles", scrie deputatul Jean-René Cazeneuve (La République en Marche), postând un emoticon cu un zâmbet.

La rândul său, Gouth Cedric, un consilier municipal care a postat și el fotografii cu autocarul, se întreabă dacă nu cumva este vorba despre un "mesaj subliminal".

Recomandari