Căutare Live

Tehnologia care i-ar putea face invizibili pe soldații de pe câmpul de luptă

Britanicii testează o tehnologie care pare a fi inspirată de filmele Harry Potter

Britanicii testează o tehnologie care pare a fi inspirată de filmele Harry Potter.

Unul dintr obiectivele experților militari este reducerea numărului de persoane ucise pe câmpurile de luptă în viitor. Astfel, au luat naștere proiecte care mai de care mai interesante care implicau, printre altele, crearea unor armuri speciale sau a unor cyborgi. Britanicii, însă, s-au gândit la o altă soluție. În prezent, ei testează în Statele Unit o tehnologie denumită Vatec, capabilă să-i facă invizibili pentru camerele infraroșu și armele care se ghidează după căldură. Dar în același timp, ei pregătesc un camuflaj și mai interesant, care ar putea imita modul în care cefalopodele iau culoarea mediului în care se află pentru a se ascunde de prădători.

A flă mai multe amănunte AICI.

Mesaj halucinant trimis de teroriști: ”Acum un an v-am spus că vom ataca Paris și Bruxelles. Am realizat asta și avem și... Pistolul care arată ca un smartphone, ultima problemă a forțelor anti-terorism!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri