Antena Căutare

Zece lucruri pe care nu le stiai despre Steve Jobs

Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a fost o persoana apreciata nu numai pentru rezultatele pe care le-a avut pe plan profesional, dar el a reusit sa starneasca atractii chiar si in randul barbatilor.

In 1989, stateam chiar langa Steve Jobs si cel mai apropiat impuls pe care l-am simtit a fost acela de a fi gay. Tipul era extrem de bogat, arata suficient de bine incat sa cucereasca orice femeie, era un "tocilar" care a convins scoala unde invatam eu sa cumpere o sumedenie de masini NeXT - care erau cele mai bune masini la momentul acela - si imi doream sa fiu el. Voiam sa fiu ca el inca din copilarie, de cand aveam Apple II


1. Sora lui este Mona Simpson, dar el nu a stiut acest lucru pana cand a devenit adult. Primul ei roman, "Oriunde, dar aici", este despre relatia sa cu parintii care au fost, de altfel, si cei ai lui Steve Jobs. Din moment ce Jobs a fost adoptat, ei nu au stiut ca sunt frate si sora, pana in anii `90.

2. Numele tatalui sau este Abdulfattah Jandali, motiv pentru care ai putea fi indus in eroare de faptul ca Steve Jobs ar fi pe jumatate musulman-sirian.

3. El a facut jocul "Breakout". Daca a existat un lucru care mi-a placut aproape la fel de mult ca jocurile de pe Apple II, a fost sa pot juca Breakout. Din 2000, aplicatia este disponibila pentru toate telefoanele Blackberry.

4. A negat paternitatea primului sau copil, declarandu-se steril. In final, Jobs a acceptat ca Lisa este fiica sa si chiar a dat numele ei unui computer, numindu-l Apple III "Lisa".

5. Adora pestele. Mananca numai carne de peste, nu si alte tipuri de carne, si tot ceea ce consuma un vegetarian, inclusiv oua si produse lactate.

6. El nu da bani pentru acte de caritate. Mai mult, cand a devenit CEO la Apple, el a oprit toate programele lor filantropice, spunand ca trebuie asteptat pana cand vor merge pe profit.

7. L-a mintit pe Steve Wozniak. Cand au creat impreuna jocul Breakout pentru Atari, Wozniak si Jobs urmau sa fie platiti cu aceeasi suma de bani. Jobs a primit de la Atari 5.000 de dolari pentru munca depusa, insa acesta i-a spus lui Wozniak ca a primit 700 de dolari. Astfel, lui Wozniak i-a revenit jumatatea sa de suma, adica 350 de dolari.

8. Este budist. El chiar s-a gandit sa se indrepte spre manastire si sa devina calugar, avand si un guru. In final, a renuntat la aceasta idee.

9. Nu si-a terminat facultatea, la fel ca si Bill Gates sau Mark Zuckerberg. Se pare ca Steve Jobs a mers la Reed College timp de un semestru si apoi abandonat.

10. S-a drogat. Cel putin o data in tineretea sa, Steve Jobs a luat LSD, descriind experienta ca pe una dintre "cele mai importante trei lucruri pe care le-a facut in viata".

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Vezi fotografia care i-a prevestit moartea lui Steve Jobs!... Fondatorul Apple, Steve Jobs, a decedat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x