Zece morți și alți doi răniți, în urma prăbușirii unui hotel de patru etaje! A picat la pământ precum un castel de nisip! VIDEO

Zece oameni și-au pierdut viețile și alți doi au fost răniți după ce un hotel de patru etaje din orașul Indore, din centrul Indiei, s-a prăbușit sâmbătă seară, precum un castel de nisip.

Zece oameni și-au pierdut viețile și alți doi au fost răniți după ce un hotel de patru etaje din orașul Indore, din centrul Indiei, s-a prăbușit sâmbătă seară, precum un castel de nisip.

Imaginile halucinante au fost surprinse și au stârnit isterie pe rețelele de socializare. Conform autorităților indiene, operațiunea de salvare s-a încheiat și nu s-au mai înregistrat alte victime.

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care s-a prăbușit hotelul respectiv, însă conform presei locale, aceasta a căzut după ce un vehicul de mare tonaj a lovit-o.

Chiar și așa, însă, India este recunoscută pentru prăbușirea clădirilor, întrucât în India se construiește și se renovează fără a fi respectate regulile. În august 2017, o clădire veche de 117 ani s-a prăbuşit în cartierul financiar din Mumbai, ducând la moartea a 22 de persoane.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri