Zece morți și alți doi răniți, în urma prăbușirii unui hotel de patru etaje! A picat la pământ precum un castel de nisip! VIDEO

Zece oameni și-au pierdut viețile și alți doi au fost răniți după ce un hotel de patru etaje din orașul Indore, din centrul Indiei, s-a prăbușit sâmbătă seară, precum un castel de nisip.

Zece oameni și-au pierdut viețile și alți doi au fost răniți după ce un hotel de patru etaje din orașul Indore, din centrul Indiei, s-a prăbușit sâmbătă seară, precum un castel de nisip.

Imaginile halucinante au fost surprinse și au stârnit isterie pe rețelele de socializare. Conform autorităților indiene, operațiunea de salvare s-a încheiat și nu s-au mai înregistrat alte victime.

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care s-a prăbușit hotelul respectiv, însă conform presei locale, aceasta a căzut după ce un vehicul de mare tonaj a lovit-o.

Chiar și așa, însă, India este recunoscută pentru prăbușirea clădirilor, întrucât în India se construiește și se renovează fără a fi respectate regulile. În august 2017, o clădire veche de 117 ani s-a prăbuşit în cartierul financiar din Mumbai, ducând la moartea a 22 de persoane.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri