Antena Căutare

Zeci de morți în Iran, după ce au consumat alcool contrafăcut în încercarea de a ține coronavirusul la distanță

Cel puțin 44 de oameni au murit în Iran după ce au consumat alcool contrafăcut, încercând să se protejeze de coronavirus.

Zeci de morți în Iran, după ce au consumat alcool contrafăcut în încercarea de a ține coronavirusul la distanță
Zeci de morți in Iran, după ce au consumat alcool contrafăcut

În Iran, alcoolul este interzis, motiv pentru care oamenii apelează la licori contrafăcute despre care nimeni nu știe, de fapt, ce conțin cu adevărat, scrie usatoday.com.

Cei care au supraviețuit după ce au consumat băutura contrafăcută le-au spus anchetatorilor că au apelat la alcool după ce ar fi auzit că poate să țină departe de organism temutul coronavirus.

Epidemia din Iran este una dintre cele mai grave în afara Chinei, locul de provenienţă a coronavirusului.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, despre dezinfectanţii pentru protejarea de coronavirus: Spirtul medicinal nu este bun! Nu foloseşte la nimic!

Presa iraniană relatează că cel puțin 44 de oameni au murit în urma intoxicațiilor cu alcool și sute au fost spitalizați după ce au consumat alcool contrafăcut în efortul de a trata coronavirusul.

Țara Orientului Mijlociu, care a fost lovită de coronavirus, cu 8.042 de cazuri confirmate și cel puțin 291 de decese începând de marți a luptat pentru a preveni răspândirea virusului.

Majoritatea deceselor atribuite coronavirusului din Orientul Mijlociu sunt în Iran.

Jumătate din lume, infectată cu coronavirus! Ieri, China a raportat mai puține cazuri decât România... Peste 500 de atacuri vizând unităţi de asistenţă medicală în Siria din 2016, denunţă OMS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x