Antena Căutare

A doua jumătate a lui 2016 va fi de coșmar pentru această zodie! Va suferi din dragoste, va plânge din cauza trădărilor și a dezamăgirilor!

Pentru unii, prima jumătate a anului 2016 a fost una mai bună decât 2015, dar o zodie pare urmărită de ghinion în următoarele șase luni. Nu o paște depresia, dar tristețea, dezamăgirile, stările proaste nu i vor ocoli.

Pentru unii, prima jumătate a anului 2016 a fost una mai bună decât 2015, dar o zodie pare urmărită de ghinion în următoarele șase luni. Nu o paște depresia, dar tristețea, dezamăgirile, stările proaste nu i vor ocoli.


Vărsătorul este zodia care va suferi enorm în acest an, îndeosebi în a doua jumătate a lui.
2016 este anul în care muncă ta din ultima vreme va fi recunoscută și răsplătită. Cea mai mare parte a muncii tale va fi mentală și nu vei duce niciodată lipsă de idei geniale. Opoziția Luna – Saturn te va face să fii mai atentă și mai precaută, astfel că vei planifica totul în detaliu. Conjuncția Mercur – Pluto te va face mai curajoasă, dar fără să fii iresponsabila.


VEI SUFERI DIN DRAGOSTE


2016 este anul în care afli cu adevărat ce înseamnă suferința din dragoste. Este posibil să fii trădată sau să te îndrăgostești de cineva care nu îți împărtășește sentimentele. Oricum ar fi, vei avea mult de lucru cu ține însăți că să îți revii din această dezamăgire. Din fericire, vei reuși să depășești momentul mai repede decât ți-ai fi imaginat șiș a te concentrezi pe viață ta socială, care se va îmbunătăți considerabil. Vei fi mereu ocupată și înconjurată de oameni frumoși. Ocupă-ți locul pe care îl meriți și fii liberă să strălucești.


ÎN CARIERĂ AVANSEZI ÎNCET, DAR SIGUR


Un apetit extraordinar pentru cunoaștere și aventură te va cuprinde din senin și vei găsi metode practice de a-l satisface. În carieră vei avansa încet, dar sigur, astfel că până la finalul anului vei cunoaște succesul. 2016 este un an potrivit să intri într-un grup care îți împărtășește interesele și scopurile. Poate fi o asociație profesională, un club, o formație, un partid sau o fundație.

A murit cea mai bătrână femeie din România. Urma să împlinească 109 ani... Ai simțit vreodată că pici în gol, imediat după ce ai adormit? Fenomenul straniu a fost explicat de psihologi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x