Antena Căutare

O vrei la tine acasă? O femeie frumoasă și-a scos casa la vânzare! BONUS: un mic iaz, o grădină şi pe ea ca soție

O femeie din Indonezia a decis să își vândă casa: Până acum, nimic neobișnuit!

O vrei la tine acasă? O femeie frumoasă și-a scos casa la vânzare! BONUS:  un mic iaz, o grădină şi pe ea ca soție
Prprietara | www.nationmultimedia.com

O femeie din Indonezia a decis să își vândă casa: Până acum, nimic neobișnuit! Doar că oferta vine la pachet cu un mic iaz, o grădină şi chiar o soţie. Ideea Linei Wia, o mamă singură în vârstă de 40 de ani, a fost pe placul agenţiei imobiliare care se ocupă de vânzare.

Casa are două dormitoare, două băi, o curte şi un mic iaz şi a fost listată la preţul de 76.500 de dolari. "Cumpărătorii care nu vor să negocieze preţul", se specifică în anunţ, "o pot cere de nevastă pe proprietară. Termeni şi condiţii sunt aplicabile."

Așa arată casa Linei!

Anunţul postat online a devenit viral, astfel că mai multe agenţii de presă au contactat-o pe femeie pentru a se asigura că nu este vorba de o farsă. "Este adevărat. Wina este dispusă să se mărite cu noul proprietar", a titrat o publicaţie cunoscută din Indonezia.

Deși nu mai miră pe nimeni, până acum agenția imobiliară nu a dus lipsă de doritori. ”Telefoanele sună încontinuu. Nu le-am numărat, dar au fost deja zeci sau sute", a declarat Dian Purna Dirgantara, cea care coordonează vânzarea casei. Ea subliniază faptul că nu este obligatoriu ca un cumpărător să o ia pe Wina de nevastă. "Dacă cineva vrea doar să cumpere casa, e alegerea sa."

Voi ce părere aveți: ați fi tentați de ofertă?

Sursă:nationmultimedia.com

10/10/10. Nu e vreo dată, ci dieta care te face să arăți de 10, în 10 zile, cu 10 kilograme în minus! Face ravagii print... O nouă premoniţie uluitoare despre România! "Atentatele vor avea loc într-un oraş care începe cu litera C"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x