Antena Căutare

50 de elefanti beti au devastat un sat indian

50 de elefanti beti au creat dezastru intr-un sat indian si au distrus trei case dupa ce au consumat 500 de litri de alcool, scrie Daily Mail. Dupa ce au consumat cele 18 containere cu alcool, animalele mai voiau bautura si au inceput sa rascoleasca prin zona.

Cireada de elefanti a iesit din padure pentru ca a fost atrasa de mirosul de bautura puternic care venea din satul Dumurkota de la un magazin. Localnicii au reusit sa indeparteze elefantii dupa incident. "Din nefericire, aceste animale locuiesc aproape de oameni si recunosc mirosul de alcool", a spus un politist.

Potrivit autoritatilor, elefantii se comportau la fel ca oamenii beti, ei fiind "agresivi si irationali", doar ca erau "mult, mult mai mari". Se pare ca elefantii fac parte dintr-o cireada formata din 120 de elefanti, ei ajungand in zona vineri noaptea, incidentul avand loc duminica. "Vor avea o mahmureala pe cinste", a spus un politist.

Citeste si Jurnalul!

Un indian si-a taiat singur limba pentru ca i-a vorbit urat sotiei... S-a inventat deodorantul comestibil, sub forma de bomboane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x