Antena Căutare

7 lucruri care îți vor schimba viața amoroasă! Energiile se vor elibera și dragostea va năvăli peste tine

Viața ta o va lua pe făgașul cel bun dacă vei respecta aceste trucuri spimple care vor ajuta la deblocarea energiilor nefavorabile. Dragostea va avea drum lin către tine și resursele bucuriei vor țâșni din tine

7 lucruri care îți vor schimba viața amoroasă! Energiile se vor elibera și dragostea va năvăli peste tine
7 lucruri care îți vor schimba viața amoroasă! Energiile se vor elibera și dragostea va năvăli peste tine

1. Fa ordine în dormitor

Daca dormitorul tau este dezordonat, fluxul de energie va fi incet si slab. Trebuie sa pui lucrurile in ordine pentru a permite energiei sa circule nestingherita, ceea ce va atrage lucruri pozitive in viata ta.

Dupa ce ai terminat de facut ordine si curatenie in camera in care dormi foloseste un clopotel sau bate din palme pentru a alunga resturile de energie negativa ramase si pentru a pregati incaperea pentru noi fluxuri de energie pozitiva.

2. Cere vieții exact cea ce vrei să primești

Fa un colaj din imagini decupate din reviste care sa reprezinte ideea ta despre romantism, dragoste si armonie. Poti folosi poze ale unor cupluri de indragostiti sau obiecte pereche, poate doua animalute dragalase, da-ti frau liber imaginatiei si alcatuieste-ti un tablou al fericirii asa cum arata el pentru tine.

3. Eliberează spațiul în camera de dormit

Pentru a avea succes intr-o noua relatie sau pentru a-l determina pe partenerul tau sa se gandeasca la casatorie e nevoie sa creezi spatiu pentru inca o persoana in dormitor. Goleste cateva rafturi in dulap sau sertare in care un eventual partener sa-si poata aseza lucrurile. Dupa ce ai eliberat acele zone priveste-le in liniste si imagineaza-ti lucrurile unei persoane de sex opus asezate in acel spatiu.

4. Folosește puterea ratustelor mandarine

O viata plina de noroc, o casnicie perfecta si sa atragi doar energii pozitive in viata ta sentimentala sunt exact lucrurile pe care ti le doresti si tu? Atunci trebuie sa faci neaparat rost de o pereche de ratuste mandarine (se gasesc la magazinele cu specific feng shui) si sa le plasezi in zona de sud-vest a dormitorului tau.

5. Aruncă amintirile din celelalte relații

Daca ai mai pastrat fotografii cu fostul iubit pe calculator sau mici cadouri de la el prin sertare arunca-le si sterge pozele.
Orice biletel ramas de la el, orice obiect ramas ca amintire din fosta relatie trebuie sa dispara din casa daca vrei ca destinul sa aduca in calea ta o noua persoana.

6. Mută-ți patul

Daca o latura a patului tau atinge peretele, persoana care va dormi in acea parte a patului se poate simti lipsita de libertate, ingradita si prizoniera intr-o relatie pe care se poate trezi ca nu si-o doreste cu adevarat.

Daca este posibil (si fa in asa fel incat sa fie posibil), muta patul astfel incat ambele laturi ale sale sa se afle la distanta de perete. Pozitia ideala pentru pat este pe partea opusa usii dormitorului, dar nu in linie directa cu aceasta. Daca nu poti vedea usa cand stai intins in pat, plaseaza o oglinda pe perete ca sa te ajuta sa vezi reflectia usii.

7. Nu face gimnastică în dormitor

Muta sesiunea de gimnastica afara din dormitor si nici macar nu-ti pastra echipamentul de fitness in camera in care dormi. Efortul pe care-l depui in timpul exercitiilor fizice se va transfera asupra vietii tale sentimentale. Si, cu siguranta ca nu-ti doresti ca aceasta parte a existentei tale sa fie presarata cu eforturi sustinute.

(sursa: compatibilitate.ro )

În 1959, România era prima țară din lume care obținea medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică, cu 249 p... Moş Crăciun şi-a făcut deja apariţia prin mai multe oraşe ale ţării. A fost văzut în caleaşcă, la Târgovişte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x