Antena Căutare

A crezut că o înșală după ce a găsit farduri în apartamentul iubitului. Nu era așa!

O australiancă a avut parte de un șoc atunci când a găsit farduri în apartamentul iubitului. După plânsete și dorința de răzbunare, s-a decis să îl întrebe pe bărbat cu cine o trădează.

Farduri

Make-up

O australiancă a avut parte de un șoc atunci când a găsit farduri în apartamentul iubitului. După plânsete și dorința de răzbunare, s-a decis să îl întrebe pe bărbat cu cine o trădează.

Leaz Zurek, de 20 de ani, avea o încredere oarbă în alesul inimii ei. Dar trusa de farduri din dormitorul iubitului ei era dovada clară că e înșelată.

Femeia ajunsese în casă pentru a hrăni câinele iubitului, în condițiile în care acesta era plecat într-o deplasare. A ajuns imediat la concluzia că o înșală și a părăsit casa.

Ulterior, ea l-a confruntat pe iubit cu descoperirea făcută. A aflat ceva neașteptat. Nu, iubitul nu o înșela, ci pur și simplu se costuma în femeie. Jared, care este de fapt transsexual, a devenit în scurt timp Jasmine, iar cei doi sunt încă împreună.

Acum comunică mai ușor și nu au secrete unul față de celălalt.

Atenție la rețelele de socializare. Cele mai mari greșeli pe care le faci pe Facebook!... Şi-a pus orez cu miere pe faţă şi pe decolteu şi a stat aşa jumătate de oră! Ce efecte a avut "masca" asupra t...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x