Antena Căutare

A mâncat pământ și cărămizi în timpul sarcinii. Cum arată copilul pe care l-a adus pe lume

De la ciocolată la murături, femeile au tot felul de pofte în timpul sarcinii. Însă o tânără din Marea Britanie a trecut prin niște experiențe cel puțin ciudate în timul celor nouă luni

De la ciocolată la murături, femeile au tot felul de pofte în timpul sarcinii. Însă o tânără din Marea Britanie a trecut prin niște experiențe cel puțin ciudate în timul celor nouă luni.

Jenny Mason a simțit porniri necontrolate de a mânca mortar, cărămizi, nisip și pământ. Femeia pretinde că era o poftă mai mare decât cea pentru tutun, de exemplu.

Tânăra rădea bucăzi de cărămidă de pe casă și le mânca exact ca pe cereale, scrie Daily Mail.

Timp de sațe luni, Jenny și-a ascuns de rușine poftele culinare de prieteni și de iubitul ei, electricianul Stephen Connor, în vârstă de 31 de ani.

Când nouă cărămizi au început să se miște, iar iubitul ei era pe punctul să-l sune pe proprietar și să reclame că se dărâmă casa cu ei, tânăra a mărturisit totul.

În cele din urmă, aceasta a fost diagnosticată cu Pica - un impuls de mânca orice altceva numai mâncare nu, și s-a bucurat pentru că se temea că a înnebunit.

După ce a născut a avut parte de o surpriză uriașă. Vezi cum arată fiul său.

O fetiță strigă disperată după ajutor, într-un parc. Ce a pățit întrece orice măsură... Adevărul şocant descoperit de cercetători! Ce spune despre tine dorința de a rămâne prieten(ă) cu fostul sau fosta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x