Antena Căutare

A murit cea mai bătrână persoană din lume, la vârsta de 116 ani! Femeia a dezvăluit ce a ținut-o în viață atâta timp!

Cea mai vârstnică persoană din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la New York la vârsta de 116 de ani.

A murit cea mai bătrână persoană din lume, la vârsta de 116 ani! Femeia a dezvăluit ce a ținut-o în viață atâta timp! Galerie
Femeia a reușit să uimească o lume întreagă

Cea mai vârstnică persoană din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la New York la vârsta de 116 de ani.

După decesul americancei Susannah Mushatt Jones, o femeie din Italia în vârstă de 116 ani — Emma Morano-Martinuzzi — a devenit cea mai bătrână persoană din lume.

Jones, care s-a născut în anul 1899 în sudul statului Alabama din SUA, a fost fiica unor dijmași și nepoata unor sclavi.

Femeia a devenit un exemplu de longevitate

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în anul 1922 mai spre nord, în New Jersey și apoi la New York, unde a lucrat ca menajeră și îngrijitoare de copii, potrivit Guinness World Records și Vandalia Senior Center din Brooklyn (New York) unde femeia a trăit.

Jones, care s-a pensionat în 1965, a spus că secretul longevității sale se bazează pe mult somn și că niciodată nu a fumat și nu a băut alcool.

Povestea ei a uimit planeta

Cea mai vârstnică persoană din lume de când se fac aceste verificări a fost Jeanne Calment din Franța, care a murit în anul 1997 la vârsta de 122 de ani și 164 de zile, a menționat Gerontology Research Group, potrivit Agerpres..

Gerontology Research Group este un grup global de cercetare în diferite domenii care verifică și monitorizează supercentenarii, adică persoanele care au vârsta de cel puțin 110 de ani. La 31 august 2015, grupul avea o listă cu 49 de supercentenari.

Un bărbat a auzit sunete ciudate din pământ și s-a aplecat să vadă despre ce este vorba! Ce a găsit înăuntru?... O bancnotă ruptă a reunit doi prieteni după 40 de ani! Povestea este de-a dreptul emoționantă! Cum a fost posibilă minun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x