A prăjit o lămâie și a stors apoi sucul din ea. Cand vei vedea motivul, vei face si tu la fel!

Când vine vorba de un ingredient complet natural, pe care să îl ai în casă, nu poţi să te gândeşti la altceva decât la obişnuită lămâie.

secretele.com

Când vine vorba de un ingredient complet natural, pe care să îl ai în casă, nu poţi să te gândeşti la altceva decât la obişnuită lămâie.

Site-ul Secretele.com propune trei întrebuinţări ale lămâilor, pe care le poți folosi la tine acasă:

1. Ştiai că o lămâie te poate ajută să înlături rugină? Aşadar, scapă de rugină de pe obiectele din oţel inoxidabil folosind o lămâie. Pune mai înainte sare pe obiectul cu probleme, las-o să acţioneze, apoi freacă-l cu coajă lămâii. Vei vedea cum coajă va înlătura şi cea mai mică urmă de rugină...Dacă nu-ţi vine să crezi, trebuie doar să încerci şi te vei convinge.

2. Ştiai că poţi să şlefuieşti lemnul utilizând lămâi? Trebuie doar să prepari o soluţie din sucul de la o jumătate de lămâie şi să-l combini cu ulei vegetal. Proporţia trebuie să fie astfel : 1/3 suc de lămâie şi 2/3 ulei. Amestecă bine apoi aplică-o şi curată lemnul, pentru a-i redă strălucirea.

3. Ştiai că lămâile pot alina durerile de gât? Dacă ai dureri în gât, pârleşte o lămâie la focul de la aragaz, apoi las-o la răcit. Stoarce sucul şi amestecă-l cu o linguriţă de miere. Scoate seminţele şi asigura-te că amestecul este bine făcut. Consumă băutură pentru a alina durerea de gât. Funcţionează garantat!

Sursa: secretele.com

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri