A prăjit o lămâie și a stors apoi sucul din ea. Cand vei vedea motivul, vei face si tu la fel!

Când vine vorba de un ingredient complet natural, pe care să îl ai în casă, nu poţi să te gândeşti la altceva decât la obişnuită lămâie.

secretele.com

Când vine vorba de un ingredient complet natural, pe care să îl ai în casă, nu poţi să te gândeşti la altceva decât la obişnuită lămâie.

Site-ul Secretele.com propune trei întrebuinţări ale lămâilor, pe care le poți folosi la tine acasă:

1. Ştiai că o lămâie te poate ajută să înlături rugină? Aşadar, scapă de rugină de pe obiectele din oţel inoxidabil folosind o lămâie. Pune mai înainte sare pe obiectul cu probleme, las-o să acţioneze, apoi freacă-l cu coajă lămâii. Vei vedea cum coajă va înlătura şi cea mai mică urmă de rugină...Dacă nu-ţi vine să crezi, trebuie doar să încerci şi te vei convinge.

2. Ştiai că poţi să şlefuieşti lemnul utilizând lămâi? Trebuie doar să prepari o soluţie din sucul de la o jumătate de lămâie şi să-l combini cu ulei vegetal. Proporţia trebuie să fie astfel : 1/3 suc de lămâie şi 2/3 ulei. Amestecă bine apoi aplică-o şi curată lemnul, pentru a-i redă strălucirea.

3. Ştiai că lămâile pot alina durerile de gât? Dacă ai dureri în gât, pârleşte o lămâie la focul de la aragaz, apoi las-o la răcit. Stoarce sucul şi amestecă-l cu o linguriţă de miere. Scoate seminţele şi asigura-te că amestecul este bine făcut. Consumă băutură pentru a alina durerea de gât. Funcţionează garantat!

Sursa: secretele.com

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri