Antena Căutare

A stat in coma 42 de ani pana a murit! Americanca Edwarda O'Bara a fost supranumita Alba ca Zapada

Pacientul care a stat cel mai mult timp in coma, o femeie din Miami, supranumita "Alba ca Zapada", a fost inconstienta timp de, atentie, 42 de ani si a murit la varsta de 59 de ani.

In 1970, Edwarda O'Bara era o eleva de liceu vesela, populara si cu un viitor luminos in fata. Numai ca pe 3 ianuarie in acel an, adolescenta s-a trezit tremurand de durere, deoarece forma orala de insulina pe care o lua nu ajunsese in sange.

A fost dusa de urgenta la spital si, cand inca era constienta pe patul de spital, a rugat-o pe mama ei, Kaye O'Bara, sa ramana cu ea. "Promite-mi ca nu ma vei parasi," a implorat-o adolescenta pe mama ei, potrivit DailyMail, inainte de a intra intr-o ireversibila coma diabetica.

Mama si-a tinut promisiunea facuta fiicei sale, indurand un program istovitor care sa-i permita sa ramana mereu aproape de fiica ei, pana cand Kaye a murit, in urma cu cinci ani, atunci cand Collen, matusa Edwardei a devenit principala ingrijitoare a Albei ca Zapada.

Foto: gadailynews.com

Citeste si Jurnalul!

Japonezii trimit o sonda spatiala automata pe un asteroid... Sapte muncitori romani din Germania sorteaza sute de lazi de bere cu o rapiditate iesita din comun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x