Antena Căutare

A supravietuit trei zile cu bere inghetata

Un barbat din Alaska a supravietuit timp de trei zile hranindu-se doar cu bere inghetata.

Clifton Vial, de 52 de ani, conducea masina cand a derapat si a intrat in gramezile de zapada adunate pe marginea soselei. Masina a ramas blocata sub zapada, iar barbatul nu a putut sa iasa la suprafata. Timp de trei zile, a stat singur in masina, la minus 17 grade.

S-a incalzit cu un prosop gasit in masina si cu niste servete de hartie cu care isi acoperea picioarele. Nu avea nimic de mancare, ci doar trei doze de bere inghetate. Asadar, timp de trei zile s-a hranit cu bautura inghetata. Bucatile de bere l-au ajutat sa se mentina hidratat pana in momentul in care a fost salvat Acum, barbatul declara ca era furios ca a plecat singur la drum fara sa fie pregatit pentru o astfel de situatie.

Pentru ca nu avea semnal la telefonul mobil, a trebuit sa astepte ca cei de la servicu sa observe ca lipseste. Cand au vazut ca Vial nu vine la serviciu, colegii au anuntat autoritatile, care au survolat zona cu elicoptere si mai multe avioane.

Foto: hepta.ro

VIDEO! O familie americana a primit "cadou" in pomul de Craciun un sarpe... Eclipsa totala de Luna, pe 10 decembrie! Fenomenul, vizibil si din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x