Antena Căutare

A vrut să devină BARBIE, dar când a văzut rezultatul şi-a pus mâinile în cap. Schimbarea uimitoare de look prin care a trecut o tânără: "Mi-am dat seama de greşeala pe care am făcut-o"

O femeie din Marea Britanie şi-a dorit dintotdeauna să arate ca celebra păpuşă Barbie şi a cheltuit o avere pentru a-şi îndeplini visul. Rezultatul, însă, nu a mulţumit-o deloc!

O femeie din Marea Britanie şi-a dorit dintotdeauna să arate ca celebra păpuşă Barbie şi a cheltuit o avere pentru a-şi îndeplini visul. Rezultatul, însă, nu a mulţumit-o deloc!

Jane, în vârstă de 20 de ani, s-a chinuit ani la rând să se transforme într-o Barbie reală: machiaj puternic, bronz fals, păr blond, extensii, implanturi cu silicoane, gene false uriaşe şi haine roz.

Rezultatul, însă, a fost dezastruos, scriu cei de la Daily Mail. “Mă simt oribil fără machiaj, nu o să pot ieşi din casa nici măcar până la magazin. Nu pot”, spunea femeia înainte să îşi dea seama de greşelile făcute.

Odată cu apariţia într-un show de transformări din Marea Britanie, Jane a realizat că look-ul ei îi oripilează pe cei din jur, aşa că a decis să îşi schimbe total înfăţişarea.

Astfel, tânăra a renunţat la tot ce era fals şi a revenit la normal. “Arăt cu totul altfel, sunt şocată. Când mă uit acum la o poză de acum câteva luni mă simt dezgustată. Ce era în capul meu?”, a mai declarat Jane.


VIDEO+FOTO: O furtună cu bucăţi IMENSE de gheaţă a distrus BOTUL AVIONULUI! Pilotul a aterizat, cu 127 de oameni la bord... Un bărbat a stat în mâini pe o frânghie suspendată între două telecabine. Imaginile îți taie răsuflarea (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x