Antena Căutare

Absolut revoltător! O asistentă s-a filmat în timp ce schimonosea fața unui bebeluș bolnav. Imaginile vă pot afecta emoțional (VIDEO)

O asistentă din Arabia Saudită şi-a bătut joc de un nou născut, internat în spital din cauza unei infecţii urinare. I-a schimonosit fața şi a pus filmarea pe internet. Imaginile s-au răspândit rapid, spre disperarea părinţilor.

O asistentă din Arabia Saudită şi-a bătut joc de un bebeluș, internat în spital din cauza unei infecţii urinare. I-a schimonosit fața şi a pus filmarea pe internet. Imaginile s-au răspândit rapid, spre disperarea părinţilor.

Văzând la ce tratamente este supus copilul lor, au apelat de urgență la autorităţi. Trei asistente au fost concediate, iar licenţa de practică le-a fost retrasă. Femeile nu mai ai dreptul să lucreze în domeniul sănătăţii.

În imagini se poate observa cum cel mic este apucat de gât şi îi este strivită fata, fără să poată riposta. Clip-ul este greu d eprivit, mai ales dacă eşti părinţi. Este absolut revoltător!

Alege perioada în care te-ai născut și află care e copacul vieții tale. El spune multe despre tine: Ești MĂR? Ai noroc î... „Nu mai sunt bărbați în Siria!” O femeie s-a căsătorit online cu un român pe care nu l-a întâlnit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x