Află ce spun degetele despre tine! Testul acesta îți spune ce personalitate ei! Ți se potrivește?

Știai că lungimea degetelor îți poate dezvălui personalitatea? Compară lungimea degetului mic cu degetul inelar și vezi dacă ți se potrivește una dintre caracteristici.

Testul degetelor îți dezvăluie personalitatea

Știai că lungimea degetelor îți poate dezvălui personalitatea? Compară lungimea degetului mic cu degetul inelar și vezi dacă ți se potrivește una dintre caracteristici.

Imaginea arată trei tipuri de lungimi ale degetelor, marcate cu 1, 2, 3.

1. Daca lungimea degetului mic atinge primul segment al degetului inelar

Deții abilități de comunicare rezonabile. Fructifică acest talent cât de bine poți, mai ales în timpul conversațiilor purtate între patru ochi. Nu zăbovi prea mult atunci când vine vorba de exprimarea emoțiilor. Ai o intuiție bună în această privință, așa că reușești mai mereu să intri în rezonanță cu ceilalți. Ai incredere în tine și trăiește din plin clipa, tratând fiecare zi ca și cum ar fi Ziua Îndrăgostiților.

TEST de PERSONALITATE! Alege-ți frunza și află ce spune ea despre tine. Vei fi surprins de ADEVĂR!

2. Dacă degetul mic depășește primul segment al degetului inelar

Ești o persoană foarte comunicativă și inteligentă. Pentru tine e floare la ureche să îți exprimi liber sentimentele și emoțiile. Ești generos și bun cu cei din jurul tau. Dar ai grijă! Mulți oameni pot interpreta greșit generozitatea și bunătatea pe care le manifești sau pot profita de aceste trăsături de caracter în detrimentul tău. Nu exagera cu complimentele!

Degetele îți spun ce fel de om ești

3. Dacă vârful degetului mic se află sub primul segment al degetului inelar

Chiar dacă cineva te atrage, nu o arăți in mod deschis. Aștepți ca partenera/ partenerul să facă primul pas, iar când sentimentele nu sunt reciproce, te descurajezi ușor.

E un atu faptul că nu îți faci cunoscute sentimentele și intențiile în mod prematur. Nu te pripești, ci mai întâi cauți să comunici cu persoana dragă pe Facebook sau prin mesaje SMS.

Găsește aici mai multe informații!

Ultimele știri