Antena Căutare

Ai BARBĂ? Nu te rade! Cercetătorii britanici au făcut o descoperire de senzație!

Moda bărbilor lungi a câştigat teren şi în România! Nu mai e nimic ieşit din comun să vezi domni mândri de podoabele lor capilare, pe care nu ştiu cum să şi le îngrijească mai bine.

Moda bărbilor lungi a câştigat teren şi în România! Nu mai e nimic ieşit din comun să vezi domni mândri de podoabele lor capilare, pe care nu ştiu cum să şi le îngrijească mai bine.

Credeaţi că cercetătorii britanici o să-i lase să trăiască în pace? Nici gând. Le-au luat bărbile la analizat şi au făcut o descoperire de senzaţie. În bărbile stufoase există bacterii care distrug anumiţi microbi. De acord, informaţia-bombă poate părea dezgustătoare. Dar să nu uităm că şi penicilina a fost descoperită în mucegai. Şi câte vieţi a salvat de atunci.

Chiar dacă ţara s-a umplut de lumbersexuali - adică de bărbaţi care poartă bărbi de tăietori de lemne - acesta nu este şi cazul lui Octav. La el este o moştenire de familie. Şi, pentru că în familia lui Octav, barba este o tradiţie, ştie foarte bine cum să o îngrijească.


Dacă Octav a moştenit nu doar barba, ci şi "tehnologia" de întreţinere a sa, bărboşii de dată recentă au nevoie de ajutorul unui specialist, pentru a-şi menţine podoaba facială în cea mai bună stare. Dar dacă toţi aceşti zeci de clienţi ai barber shop-ului ar rări vizitele la salon, ar putea revoluţiona industria medicinei. Staţi puţin! Adică bărboşii ar putea deveni nişte medicamente pe două picioare? Se pare că da. Şi culmea, medicii nu sunt deloc revoltaţi de idee.

Să nu uităm, însă, că cercetătorii britanici au tot felul de idei inovatoare, dar care nu prea sunt puse în practică. Oricum, dacă bărboşii se vor simţi vreo clipă în pericol de a deveni cobai, pot aplica o metodă radicală: să-şi dea jos barba.

Răzvan şi Dani fac 8 ani de Neatza! Urmează un super show de la Buşteni... VIDEO: A găsit un ou ciudat în grădină. Când a văzut ce iese din el, era să leșine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x