Antena Căutare

Ai noștri cu Loganuri, ai lor cu motociclete demne de Star Wars! Poliția din Dubai, echipată ca în filmele SF

Poliția din Dubai  va folosi motociclete desprinse parcă din filmele SF! De altfel, noile echipamente nu au mirat pe nimeni, având în vedere că Dubaiul este „avansat” din punct de vedere tehnologic! 

Poliția din Dubai va folosi motociclete desprinse parcă din filmele SF! De altfel, noile echipamente nu au mirat pe nimeni, având în vedere că Dubaiul este „avansat” din punct de vedere tehnologic!

Așadar, în Dubai putem vedea taxiuri zburătoare, ofițeri roboți și software-uri de recunoaștere facială în aeroporturi. Acestora li se vor alătura acum motocicletele zburătoare, care par să fie desprinse dintr-un film Star Wars, potrivit Mashable.

Nouile amabarcațiune Hoversurf Scorpion au fost prezentate la conferința din cadrul Gitex Technology Week, conform Gulf News. Aceste motociclete zburătoare vor fi folosite în situații de urgență, când ofițerii vor putea să le piloteze deasupra traficului intens, scrie publicația amintită, citată de playtech.ro.

Motocicletele electrice Scorpion sunt create de ruși și pot susține greutăți de până la 272 kilograme. O încărcare va dura în jur de 25 de minute, iar viteza maximă va fi de 70 km/h. Vehiculele pot zbura și singure în jur de 6,4 km, în caz de urgență.

Deja Departamentul de Poliție din Dubai a încheiat un contract cu firma producătoare.

Galerie foto de tot râsul! Ce au comandat şi ce au primit... Oamenii ăştia nu vor mai cumpăra niciodată nimic de pe inte... Video ȘOCANT: În loc să îi acorde primul ajutor, au filmat-o după ce un bărbat a bătut-o în stradă. Femeia a rămas incon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x