Antena Căutare

Alegeri SUA: Barack Obama si Mitt Romney au devenit personaje in "Familia Simpson"

Alegerea celui de-al 45-lea presedinte american a devenit si subiect de desene animate. In celebrul serial animat „Familia Simpson”, a fost prezentata o metoda inedita de a alege intre Barack Obama si Mitt Romney.

Montgomery Burns, personajul negativ din „Familia Simpsons”, este un republican convins, si si-a aratat sustinerea pentru Mitt Romney in unul dintre episoadele recente ale comediei. Tot el a gasit si o metoda ingenioasa de alegere a unuia dintre cei doi candidati: castiga cel care este ales de cainele Shamus, in functie de mancarea pe care i-o ofera acestia.

Astfel, Broccoli Obama, cum a fost numit de scenaristi, i-a oferit cainelui doua buchetele de broccoli, iar Meat (carne) Romney s-a prezentat in fata animalului cu o bucata apetisanta de carne.

Miliardarii care nu lasa copiilor intreaga lor avere... Vreau sa am paradisul meu! Preturile insulelor, in scadere cu 25 la suta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x