Căutare Live

Alegeri SUA: Barack Obama si Mitt Romney au devenit personaje in "Familia Simpson"

Alegerea celui de-al 45-lea presedinte american a devenit si subiect de desene animate. In celebrul serial animat „Familia Simpson”, a fost prezentata o metoda inedita de a alege intre Barack Obama si Mitt Romney.

Montgomery Burns, personajul negativ din „Familia Simpsons”, este un republican convins, si si-a aratat sustinerea pentru Mitt Romney in unul dintre episoadele recente ale comediei. Tot el a gasit si o metoda ingenioasa de alegere a unuia dintre cei doi candidati: castiga cel care este ales de cainele Shamus, in functie de mancarea pe care i-o ofera acestia.

Astfel, Broccoli Obama, cum a fost numit de scenaristi, i-a oferit cainelui doua buchetele de broccoli, iar Meat (carne) Romney s-a prezentat in fata animalului cu o bucata apetisanta de carne.

Miliardarii care nu lasa copiilor intreaga lor avere... Vreau sa am paradisul meu! Preturile insulelor, in scadere cu 25 la suta...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri