Antena Căutare

REVOLTĂTOR! Se întâmplă în România! Aluat pentru gogoși de vânzare, frământat cu bormaşina, într-un vas aşezat printre gunoaie - VIDEO

Doi bărbați au fost surprinși la un  târ din Baia Mare pregătind gogoși pentru vânzare cu o bormașină, într-un caz așezat pe pământ, în apropierea unor gunoaie.

Doi bărbați au fost surprinși la un târ din Baia Mare pregătind gogoși pentru vânzare cu o bormașină, într-un caz așezat pe pământ, în apropierea unor gunoaie.

O înregistrare cu cei doi, făcută de un localnic, a ajuns pe Internet, iar mica afacere şi-a tras astăzi obloanele.

Cu ţigara în gură şi cu bormaşina în mâna dreaptă, un maestru bucătar învârtea aluatul în trepte de viteză. Apoi, a testat consistenţa cu degetele. Vasul cu aluat a fost aşezat direct pe pământ, în spatele unei tonete, unde erau depozitate butelii şi pungi cu gunoaie. Când a obosit, bucătarul a fost ajutat la frământat de un muncitor în halat negru. Cei doi nu ştiau că sunt filmaţi de la fereastra unei clădiri din apropiere.

Gogoşile cu smântână şi caş, preparate din aluatul învârtit cu bormaşina de şantier, se vindeau cu 8 lei, în centrul oraşului Baia Mare, la Târgul Castanelor. Astăzi, toneta cu „langoş delicios" a fost închisă.

Activitatea bucătarilor care au preparat gogoşile fără să respecte cele mai elementare reguli de igienă ar fi trecut neobservată dacă cel care a filmat nu ar fi publicat înregistrarea pe Internet.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului din Maramureş nu au precizat până acum dacă au făcut sau vor face controale la comercianţii autorizaţi să vândă la târg.

Top 5 locuri unde te poți „ascunde” de apocalipsă. Aici vei fi în siguranță!... BLESTEM asupra României? Maria Ghiorghiu a făcut o profeție cutremurătoare. „Nu mai avem scăpare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x