REVOLTĂTOR! Se întâmplă în România! Aluat pentru gogoși de vânzare, frământat cu bormaşina, într-un vas aşezat printre gunoaie - VIDEO

Doi bărbați au fost surprinși la un  târ din Baia Mare pregătind gogoși pentru vânzare cu o bormașină, într-un caz așezat pe pământ, în apropierea unor gunoaie.

Doi bărbați au fost surprinși la un târ din Baia Mare pregătind gogoși pentru vânzare cu o bormașină, într-un caz așezat pe pământ, în apropierea unor gunoaie.

O înregistrare cu cei doi, făcută de un localnic, a ajuns pe Internet, iar mica afacere şi-a tras astăzi obloanele.

Cu ţigara în gură şi cu bormaşina în mâna dreaptă, un maestru bucătar învârtea aluatul în trepte de viteză. Apoi, a testat consistenţa cu degetele. Vasul cu aluat a fost aşezat direct pe pământ, în spatele unei tonete, unde erau depozitate butelii şi pungi cu gunoaie. Când a obosit, bucătarul a fost ajutat la frământat de un muncitor în halat negru. Cei doi nu ştiau că sunt filmaţi de la fereastra unei clădiri din apropiere.

Gogoşile cu smântână şi caş, preparate din aluatul învârtit cu bormaşina de şantier, se vindeau cu 8 lei, în centrul oraşului Baia Mare, la Târgul Castanelor. Astăzi, toneta cu „langoş delicios" a fost închisă.

Activitatea bucătarilor care au preparat gogoşile fără să respecte cele mai elementare reguli de igienă ar fi trecut neobservată dacă cel care a filmat nu ar fi publicat înregistrarea pe Internet.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului din Maramureş nu au precizat până acum dacă au făcut sau vor face controale la comercianţii autorizaţi să vândă la târg.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri