Antena Căutare

Angajatul unei pizzerii, surprins când se răzbună pe mâncarea unui client, după ce află că nu primește bacșiș. VIDEO

Angajatul unei pizzerii a fost filmat când se răzbună pe mâncarea unui client, pentru că nu a primit bacșiș de la acesta. Ce a făcut angajatul pizzeriei.

Poză generală cu bărbat care livrează pizza
Angajatul unei pizzerii, surprins când se răzbună pe mâncarea unui client, după ce află că nu primește bacșiș. VIDEO | Shutterstock

Camera de luat vederi a locuinței clientului, unde angajatul pizzeriei a mers să îi livreze mâncarea, a captat momentul când angajatul decide să facă gestul neașteptat, se arată în acest articol. Iată ce a făcut acesta.

Angajatul unei pizzerii, surprins când se răzbună pe mâncarea unui client, după ce află că nu primește bacșiș. VIDEO

În filmulețul captat de camera de luat vederi a locuinței clientului, se observă cum angajatul pizzeriei apare la ușa clientului.

Bărbatul poartă mască de protecție corespunzător, lasă cutia cu pizza jos și sună la ușa clientului. E momentul când citește un mesaj scris pe ușă, care îl surprinde. Pe ușa locuinței casei, proprietarul pusese un mesaj, care anunța: "Nu am bani de lăsat pentru bacșiș, te rog să iei o felie de pizza".

După ce citește acest mesaj, angajatul pizzeriei face un gest scurt, de nervi, își scutură mâinile și se aude pe înregistrarea video cum spune: "Pe bune, glumești?". Bărbatul procedează însă exact așa cum i s-a spus în mesajul scris. "Băiatul cu pizza" deschide cutia cu pizza, rupe o felie, își lasă masca jos, mușcă din felie și pleacă liniștit, lăsând la ușă cutia cu mâncarea clientului, incompletă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețul cu angajatul unei pizzerii, surprins când se răzbună pe mâncarea clientului, a fost postat pe TikTok. Are mai mult de 800.000 de vizualizări și peste 15.000 de comentarii. Părerile, ca de obicei, sunt împărțite. Mulți dintre utilizatorii TikTok care au văzut clipul video au criticat faptul că acel client nu a avut cash pentru bacșiș.

Cineva a scris: "De ce să faci o comandă de pizza dacă nu ai niciun ban de dat ca bacșiș? Mai bine își faci singur ceva de mâncare acasă".

Altcineva a ținut să menționeze însă că bacșișul nu este obligatoriu, iar gestul bărbatului care a livrat pizza clientului, de a mânca din mâncarea lui, a fost complet greșit și a procedat total neprofesionist. Mai mult, unii sunt de părere că angajatul pizzeriei ar trebui să fie tras la răspundere de angajatori într-un fel sau altul.

"Chiar n-ar trebui să fie clienții obligați în vreun fel să le plătească angajaților salariul", a comentat o altă persoană de pe TikTok după ce a urmărit filmulețul.

Tinerele românce care au dezvoltat o aplicație împotriva agresiunii. Sunt eleve ale unui liceu din București... Un tânăr care trăia pe străzi a ajuns milionar. Cum a reușit să își schimbe complet viața în doar 3 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x