Antena Căutare

Ar fi împlinit 90 de ani! Povestea incredibilă de viaţă a lui Marlon Brando

Considerat de mulţi critici cel mai mare actor al tuturor timpurilor, Marlon Brando a avut o viaţă demnă de un film de Oscar!


Considerat de mulţi critici cel mai mare actor al tuturor timpurilor, Marlon Brando a avut o viaţă demnă de un film de Oscar!

S-a născut pe 3 aprilie 1924, în Omaha, a fost singurul fiu al unei foste actriţe şi al unui fabricant de pesticide. La 16 ani este exmatriculat de la liceu pentru că s-a plimbat cu motocicletă pe holurile acestuia. Este trimis la “Shattuck Military Academy”.

La 26 de ani actorul renunţa la Broadway şi se îndreaptă spre Vest. Interpretează primul său rol într-un film, un medic paraplegic într-un spital de veterani, în “The Men”, petrecând luni bune într-un spital pentru a se pregăti pentru rol.

Cunoaşte adevăratul succes în rolul lui Stanley din celebrul "A Streetcar Named Desire", pentru care este nominalizat la Oscar.

Citeşte AICI continuarea articolului.

Râzi cu lacrimi! Iată ce ar face românii dacă ar fi pentru o zi preşedinte!... Cum arată acum locul care apare în cea mai cunoscută fotografie a Windows...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x