Antena Căutare

Arătau atât de bine, încât păreau a face legea în toiul petrecerii! O femeie a crezut că mascații sunt stripperi!

O femeie din Braşov, la locuinţa căreia procurorii DIICOT au făcut o percheziţie domiciliară într-un dosar de trafic de droguri, a crezut că fiul ei i-a făcut o surpriză de Ziua Femeii, cum îi promisese, şi i-a trimis stripperi deghizaţi în mascaţi.

O femeie din Braşov, la locuinţa căreia procurorii DIICOT au făcut o percheziţie domiciliară într-un dosar de trafic de droguri, a crezut că fiul ei i-a făcut o surpriză, cum îi promisese, şi i-a trimis stripperi deghizaţi în mascaţi.

Şeful DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman, a declarat că procurorii şi poliţiştii BCCO au făcu trei percheziţii concomitente în Târgu-Mureş şi în judeţul Braşov, într-un dosar de trafic de droguri de risc.

"Un tânăr din Braşov, student în anul 5 la Medicină în Târgu-Mureş, avea închiriat un apartament în Mureş împreună cu un coleg de-al lui, tot student la Medicină. Cei doi distribuiau droguri de risc colegilor din mediul universitar. În urma percheziţiilor, în apartamentul acestora a fost găsită cantitatea totală de un kilogram de canabis şi 56 de pastile de ecstasy“, a spus şeful DIICOT Braşov.

În acelaşi timp, procurorii şi poliţiştii au făcut percheziţii şi la două adrese din satul Cărpiniş, care aparţin familiei tânărului braşovean.

"Aici au fost găsită cantitatea de 120 grame de canabis, precum şi o cultură de canabis în curs de dezvoltare de zece plante, care era crescută de către mama studentului braşovean. Tânărul venea periodic acasă, la Cărpiniş, pentru a se aproviziona cu droguri, pe care ulterior le distribuia împreună cu colegul lui de cameră printre studenţii din Târgu-Mureş“, a adăugat Borcoman.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că, în momentul în care femeia a primit vizita mascaţilor, a crezut că fiul ei i-a pregătit o surpriză, aşa cum îi promisese, şi i-a trimis stripperi deghizaţi în "mascaţi“.

Descoperire fabuloasă! Patru noi planete care ar putea întreține viața... Mireasă de 71 de ani și-a luat mire de 17! Acesta este cel mai ciudat cuplu al momentului! Cum arată cei doi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x