Antena Căutare

Au topit kilogramele văzând cu ochii! Ele sunt VEDETELE din România care au slăbit spectaculos! TRUCURILE LOR!

Rita Mureşan şi Bianca Bădulescu sunt doar două dintre celebrităţile de la noi care au impresionat, de-a lungul timpului, ba cu kilograme în plus, ba cu siluete de invidiat, trecute parcă prin inel.

Rita Mureşan şi Bianca Bădulescu sunt doar două dintre celebrităţile de la noi care au impresionat, de-a lungul timpului, ba cu kilograme în plus, ba cu siluete de invidiat, trecute parcă prin inel. După ce ani de zile s-au luptat cu zeci de diete, vedetele din România par să fi descoperit secretul siluetei perfecte.

Raluca Bădulescu, de nerecunoscut! Avea cel mai mare bust, iar acum e piele şi os

Dacă în urmă cu trei ani cântărea mai mult de 120 de kilograme, acum Raluca Bădulescu a slăbit foarte mult şi impresionează purtând ţinute care mai de care mai sexy. Şi-a micşorat stomacul, a adoptat un stil de viaţă sănătos şi face sport regulat, astfel că a reuşit să slăbească mai mult de 50 de kilograme.

Așa arăta Raluca în trecut


"A fost cea mai înţeleaptă decizie pe care am luat-o. A fost salvarea mea, şansa care mi s-a dat pentru a fi un om normal şi fericit. Până să mă operez, tot încercam să slăbesc şi nu reuşeam. Am privit ţinutele, le-am admirat şi am zis: de ce nu, şi m-am dus să probez o rochiţă. Şi am intrat în ea, da! Am intrat în rochia pe care o purtase cu o zi înainte un manechin pe podium. Când am descoperit grozăvia, mi-a venit să o iau la fugă pe stradă şi să strig: Am reuşit, am reuşit!",
a dezvăluit Raluca, la Antena Stars.

Așa arată Raluca acum


Rita Mureșan arată acum ca fetele ei adolescente

După ce a slăbit foarte mult, Rita Mureșan este de nerecunoscut. Creatoarea de modă a avut probleme serioase cu kilogramele în plus, dar a descoperit Terapia cu îngeri, una care a ajuta-o enorm. Vedeta spune că nu a dat niciun gram jos până nu a reușit să fie împăcată cu ea însăși!

Transformarea Ritei e una uimitoare!


"Nu pot decât să fiu recunoscătoare. Pentru mine Rita cea veche nici nu a existat. Când am avut problema cu Rebeca, fiica mea, am început să acumulez kilogramnele în plus. Nu am avut nevoie de terapeut însă aveam foarte multe întrebări la care am început să caut răspunsuri. Eu mi-am primit răspunsurile", a spus ea.

Creatoarea de modă a povestit că transformarea sa s-a produs într-un interval de un an.

Are doar 60 de centimetri, dar rupe bara de striptease în două: "Prietenul meu are 1,80 metri"... Fetelor, vești proaste! Unul dintre cei mai frumoși artiști s-a mutat cu iubita. Ea e cu zece ani mai mare, iar el e de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x