Antena Căutare

Băiatul care s-a născut cu o COADĂ şi e venerat ca un zeu. Oamenii se închină în fața lui, iar profesorii nu îi pun note mici, de frică: "Nu vreau să o tai niciodată”

Sohail Shah, originar din satul Madhya Pradesh, din centrul Indiei, în vârstă de 13 ani, s-a născut cu o coadă, ataşată de spate. Este venerat ca un zeu, însă nu este vorba despre nicio minune. 

Sohail Shah, originar din satul Madhya Pradesh, din centrul Indiei, în vârstă de 13 ani, s-a născut cu o coadă, ataşată de spate. Este venerat ca un zeu, însă nu este vorba despre nicio minune.

Deși băiatul este considerat ca fiind reîncarnarea zeului hindus Hanuman, în realitate, adolescentul suferă de o boală genetică rară. Coada, formată în mare parte din păr, măsoară 46 de centimetri şi a început să îi crească încă de când era mic.

Chiar dacă multora li s-ar părea bizar, băiatul pare să nu fie deloc deranjat. Ba, mai mult, este mândru de "accesoriul" său: „Nu mă simt ruşinat că m-am născut cu o coadă. Nu vreau să o tai niciodată”, a spus băiatul, scrie storytrender.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicii spun că se confruntă cu o anomalie genetică. De cele mai multe ori, acea coadă nu e altceva decât un geamăn siamez parazit, dar care se dezvolta asimetric. Astfel de anomalii pot fi observate în timpul sarcinii cu ajutorul ecografului.

Foarte mulţi copii din India vin pe lume cu astfel de anomalii genetice, iar oamenii le aduc tot soiul de ofrande. Sohail Shah nu primeşte niciodată note mici din partea profesorilor, la şcoală, de frica faptului că ar putea „să îl supere pe zeu”.

Rusia pune planeta pe gânduri! După Cernobîl, au lansat la apă aproape o bombă cu ceas!... Povestea care face înconjurul lumii: "Mă temeam că voi ajunge om al străzii!" Cum a reușit o tânără să se lase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x