Căutare Live

Bărbat din Constanța, filmat în timp ce torturează o pisică pentru a-și distra copilul: ”Mami, chinuim mâțe. Îi dăm cu viteză!”

Imagini teribile au apărut pe rețelele de socializare, iar protagonist este un tânăr din Ostrov, care își distrează copilul în timp ce învârte o pisică pe care a băgat-o în sac. 

Imagini teribile au apărut pe rețelele de socializare, iar protagonist este un tânăr din Ostrov, care își distrează copilul în timp ce învârte o pisică pe care a băgat-o în sac.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, stârnit numeroase reacții acide, mulți dintre internauți cerând sancționarea bărbatului.

În videoclipul făcut public se poate vedea cum bărbatul în vârste de multe ori sacul în care se află pisica, în ciuda sunetelor scoase de animalul chinuit.

Citește și: Mistreţ filmat pe o stradă în Capitală. Animalul sălbatic alerga dezorientat printre mașini

”Eee, așa se chinuie o mâță,mă!”, spune bărbatul din filmare.

”Mami, chinuim mâţe! Îi dăm cu viteză! Ia să prinzi acum când îi dau drumul. Bobiţă, te-a luat ameţeala?”, a mai adăugat el râzând, în timp ce copilul spuneamuzat: ”Da, l-a luat ameţeala”.

Citește și: Porcușorul de Guineea ți se pare simpatic? Ce trebuie să știi despre el

Imaginile făcute publice au scandalizat internauți, aceștia solicitând autorităților să ia măsuri drastice. De asemenea, mulți l-au criticat pe părinți că nu-i oferă copilului o educație aleasă.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri