Antena Căutare

"Barbatul gravid" s-a despartit de sotie

Thomas Beatie, care este cunoscut in lumea intreaga drept “Barbatul gravid”, a anuntat recent ca s-a despartit de sotia sa, cu care era casatorit de noua ani de zile.

Thomas Beatie, in varsta de 38 de ani, a dezvaluit ca s-a despartit de sotia sa, in timp ce se afla la filmarile pentru show-ul "Doctorii", difuzat pe postul TV CBS. Barbatul a mai recunoscut ca a avut cea din urma interventie chirurgicala, care l-a transformat definitiv din barbat in femeie.

"Nancy inca nu m-a vazut. La fel ca toate casniciile, avem suisurile si coborasurile noastre, iar acum trecem printr-un moment mai dificil. In clipa de fata suntem despartiti", a marturisit el in cadrul inregistrarii.

Thomas Beatie avea sex feminin la nastere (in 1974) si purta numele de Tracy Lagondino. Insa el afirma ca s-a simtit tot timpul ca un barbat. Atunci cand a ajuns la varsta de 20 de ani, a inceput sa isi faca injectii cu testosteron, datorita carora a inceput sa ii creasca parul pe fata, sa i se ingroase vocea si sa i se modifice organele genitale.

In anul 2002, Thomas a suferit o mastectomie si a devenit, oficial si legal, barbat. Cu toate acestea, el a preferat sa isi pastreze vaginul, uterul si alte organe sexuale feminine, astfel incat cuplul sa poate avea copii (sotia lui suferise anterior o histeroctomie).

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

Un american l-a batut pe managerul unui restaurant din cauza unei felii de rosie... FOTO! Creaturi fascinante, in lumea subacvatica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x