Antena Căutare

Ca la români, nicăieri! Care e diferența dintre Paște și Crăciun? „Pe directe, sunt anumite zile, omul se spală, mănâncă!”

Ce sărbătoresc creştinii de Paşte?  Care e diferența dintre Paște și Crăciun? Românii au răspuns și, în mod surprinzător, nu prea au nimerit.

Ce sărbătoresc creştinii de Paşte? Care e diferența dintre Paște și Crăciun? Românii au răspuns și, în mod surprinzător, nu prea au nimerit.

Conaționalii noștri încurcă, confundă cele două sărbători. Cât despre semnificația fiecăreia,....pur și simplu îi depășește! Nu ne credeți? Atunci urmăriți acest vox, luat unor săteni din România.

„Pe directe, sunt anumite zile, omul se spală, mănâncă!”, a răspuns o săteancă. „De Crăciun se mănâcă carne de porc, pastramă, de Paște, de miel”, a concluzionat o altă respondentă.

Aveți curajul să vedeți tot interviul? Vă promitem: veți râde cu gura până la urechi!

Descoperire URIAȘĂ. Ce scrie ÎN BIBLIE despre România! Nimeni nu observase DETALIUL CUTREMURĂTOR din Cartea Sfântă!... Mai multe domnișoare și-au comandat haine noi de pe internet! Una au vrut, alta au primit! Internauții: „Nu aș îmbrăca n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x