Antena Căutare

Capra cu trei iezi există în realitate! Povestea animalului care seamănă cu personajul din povestea lui Ion Creangă!

Capra cu trei iezi nu trăieşte în Moldova lui Creangă, ci la Mureş! Şi nu are trei băieţi, ci două fete şi un fecior.

Capra cu trei iezi nu trăieşte în Moldova lui Creangă, ci la Mureş! Şi nu are trei băieţi, ci două fete şi un fecior. Neastămpăraţi şi ei, ca toţi iezii, au însă noroc să fie îngrijiţi cum se cuvine în gospodăria unui om responsabil, care nu lasă niciun străin să se apropie de animalele lui.

De trei ani încoace, în gospodăria domnului Ioan Cordoş este sărbătoare. Dalmaţiana aduce an de an pe lume câte trei iezi: două fete şi un băiat.

Din cele peste 70 de capre care există în grajdul din comuna mureşeană Voiniceni, doar căpriţa Dalmaţiana este mamă de tripleţi. Şi îşi face treaba excelent.

Lăcrămioara, Violeta şi Ghiocel nu vor părăsi locul în care s-au născut. Proprietarii spun că o să îi păstreze, la fel cum au făcut şi cu fraţii lor mai mari.

Degetele la control! Ce se spune despre oamenii care au al doilea deget de la picior mai lung decât primul?... Prezentator tv, bătut cu violență! Tânărul a ajuns de urgență la spital cu răni grave (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x