Antena Căutare

Carmen Harra, peviziuni dure pentru anul 2024: „O să fie un nou lider în Rusia!". Dezvăluiri despre ce a vizualizat clarvăzătoarea

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Ce se va întâmpla în anul care vine, având în vedere situația tensionată de la nivel mondial din prezent. Celebra clarvăzătoare este îngrijorată pentru ceea ce va urma și face recomandări cu privire la ceea ce ne așteaptă.

colaj foto cu carmen harra in roz Galerie
Carmen Harra, peviziuni pentru anul 2024. Dezvăluiri despre ce a vizualizat clarvăzătoarea. | Instagram/Carmen Harra

Carmen Harra a prevăzut ce se va întâmpla în anul 2024. Clarvăzătoarea este îngrijorată de viitor: „Putem doar să ne rugăm!”

Citește și: Carmen Harra, predicții în plin război în Israel: "O karmă globală". Previziunile grele ale clarvăzătoarei: "Ne bate la ușă"

Ce a prevăzut Carmen Harra pentru anul 2024: "Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme"

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a povestit Carmen Harra pentru ciao.ro.

„Totuși conflictul din Israel se va aplana la un moment dat, în viitorul apropiat prin intervenția americanilor dar la spate sunt și alte puteri care susțin acest război, care nu apar în față, și luptă. Chiar dacă se aplanează acolo, poate să reînceapă sub incidența anului karmic. În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi. Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.

Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și: Cine a fost tatăl lui Carmen Harra. Adevărul mai puțin știut despre familia prezicătoarei

Carmen Harra a prevăzut un nou lider pentru Rusia

Carmen Harra a prevăzut încă din anul 1999 că lumea se va schimba și că vor exista războaie în Orientul Mijlociu. La una dintre emisiunile de top din NewYork, aceasta a spus inclusiv că Rusia va avea un nou lider: „O să fie un nou lider în Rusia!".

Potrivit Ciao.ro, când a izbucnit războiul din Israel, Carmen Harra ar fi primit un mesaj de la o jurnalistă de la NY Post care i-a spus că ea a prevăzut acest lucru și vrea mai multe detalii: „Bună, Carmen! Sunt Susan Kirschbaum. Sunt devastată de ceea ce se întâmplă în Israel! Ai prezis asta acum câțiva ani! (Susan, de la NY Post)”, se arată în sursa citată.

Citește și: Carmen Harra și-a filmat locuința de lux. Cum arată una dintre camerele cu vedere la Oceanul Atlantic: „Este spectaculos”

Carmen Harra spune că până în 2025 – 2029 „se ajunge la o cădere monetară globală"

Carmen Harra a expus de fiecare dată viziunile și citirile sale despre soarta românilor, chiar dacă ea a ales să-și facă viața în America. Acesta nu se desprinde de locul de baștină și încă transmite informații comunităților de aici.

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra, potrivit aceleiași surse.

Carmen Harra, pe numele său real, Carmen Mureșan, a făcut carieră la nivel internațional din răspândirea tainelor mai puțin cunoscute oamenilor și a prezicerilor, care s-au adeverit la un moment dat. Parapsihologul a bifat nenumărate apariții, atât în presa națională, cât și în străinătate, în care a abordat subiecte precum numerologie, psihologie și citirea viitorului. Ea a devenit o cunoscută clarvăzătoare la care au apelat unele dintre cele mai cunoscute vedete de pe mapamond, printre ele numărându-se chiar Jennifer Lopez, așa cum Carmen a declarat în urmă cu ceva timp.

Citește și: Previziunile lui Carmen Harra pentru toamna lui 2023. Ce-i așteaptă pe majoritatea românilor: „Are o semnificație majoră”

Ce e în neregulă în această poză? O mamă trage un semnal de alarmă. Puțini părinți își dau seama... Șapte turiste au închiriat o casă de vacanță și au avut incident grav în toiul nopții: „Ne-am trezit cu ei în pat”. Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x