Antena Căutare

Cât a putut să plătească o familie pentru o cină în „orașul petrecăreților”. Mama a filmat nota de plată și a povestit totul

O mamă a uimit internauți după ce a dezvăluit cât a costat-o să își hrănească familia în timpul vacanței în Tenerife.

O mamă a uimit internauți după ce a dezvăluit cât a costat-o să își hrănească familia în timpul vacanței în Tenerife. | Capturi TikTok

Gemma Loveden a declarat că familiei sale „nu-i venea să creadă” cât de mare a fost nota de plată pentru masa lor atunci după ce a luat cina cu soțul ei și cinci dintre copiii lor la un restaurant din destinația de vacanță exclusivistă. Femeia este cunoscută în mediul online, unde împărtășește informații cu privire bugetul său alimentar și legate de cum reușește să ducă un trai decent cu o familie atât de numeroasă.

Gemma administrează, de asemenea, o pagină de Facebook intitulată „Foodie Family Meals”, unde face schimb de rețete și idei cu alte mame în căutare de inspirație despre ce să pregătească în fiecare seară sunt în căutare de inspirație.

Citește și: Cât a putut să plătească un cuplu de români pe două shaorme, cartofi prăjiți și două sucuri în Turcia. Nota de plată i-a revoltat

Cât a putut să plătească o familie pentru o cină în „orașul petrecăreților”

Articolul continuă după reclamă

În timp ce se bucura de o vacanță cu familia sa în Insulele Canare din Spania, mama a șase copii le-a dezvăluit celor 26 500 de urmăritori de pe TikTok la curent cu cât au cheltuit ca un grup de șapte persoane. Și, după cum vă puteți imagina, poate fi destul de dificil să te ții de un buget mic atunci când sunteți atât de mulți.

Dar, din fericire, Gemma a găsit câteva locuri bune în Tenerife, care i-au permis să își hrănească cei cinci copii la un preț avantajos.

Astfel, internauții au rămas uimiți de cât a costat masa de seară a familiei ei la un restaurant după ce un videoclip de-ale sale a devenit viral.

„Pun pariu că prețul pe care l-am plătit vă va șoca, nu ne-a venit să credem!”, a scris ea alături de imagini.

Gemma a explicat că a comandat un fel de mâncare „pui cu lămâie și usturoi”, în timp ce soțul ei a optat pentru o friptură. Cei cinci copii ai lor au primit apoi câteva pizze, pe care le-au împărțit între ei.

Familia Loveden a comandat o pizza margherita de 7,95 €, o alta pizza câteva ingrediente extra pentru 9,65 €, precum și mâncarea ei de pui de 11,95 € și cea a soțului ei de 14,70 €.

Au băut două sticle de apă care au costat 2,25 € fiecare și o singură băutură carbogazoasă, care a costat 2,50 €.

Și înainte să credeți că le-a refuzat copiilor săi o băutură bună, ea a explicat în comentarii că fiecare dintre ei consumase înainte câte o cutie de suc, în drum spre restaurant și apă la masă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O chelneriță a primit un bacșis uriaș, dar nu se aștepta la cererea bizară a clientului. Ce a vrut în schimbul sumei de bani

Pe lângă faptul că au felicitat-o pe Gemma pentru cât de bine s-au comportat micuții ei, utilizatorii rețelelor de socializare au inundat secțiunea de comentarii cu observații referitoare la cât de rezonabilă a fost nota de plată pentru o familie atât de numeroasă.

„Asta e foarte bine! Tocmai am venit din Spania și o masă pentru cinci persoane a costat mai mult de atât!”, a spus un internaut.

„Cum!!!! Asta e uimitor!”, în timp ce un al treilea a adăugat: ”Și totul arăta uimitor. Nu părea o masă ieftină, părea foarte sofisticată.”

Iar un al patrulea a completat: „Asta chiar e ieftin. Rar în zilele noastre.”

O mamă și-a lăsat fiica în grija mamei sale, dar a încremenit de furie când a văzut ce a putut aceasta să facă. A chemat... Ce gest a putut să facă o soacră față de nora ei, fără pic de rușine. Tânăra a dezvăluit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x