Antena Căutare

Cazul care a ŞOCAT medicii! Non-stop, mintea unei femei este TERORIZATĂ de VOCI de ROBOŢI

Un caz şocant i-a lăsat fără cuvinte pe medicii din Anglia. Din cauza unei tumori cerebrale, o femeie aude non-stop... voci de roboţi.

Cazul care a ŞOCAT medicii! Non-stop, mintea unei femei este TERORIZATĂ de VOCI de ROBOŢI Galerie
Non-stop, o femeie aude voci de roboţi

Un caz şocant i-a lăsat fără cuvinte pe medicii din Anglia. Din cauza unei tumori cerebrale, o femeie aude non-stop... voci de roboţi.

În copilărie, lui Katie Barnes îi era foarte frică de personajele din filmele SF, iar extratereştrii din celebrul serial "Doctor Who" pur şi simplu o îngrozeau. Acum, ironia sorţii face ca femeia să fie terorizată, zilnic, de un sunet ciudat, asemenea glasului creaturilor misterioase.

Tot coşmarul a început în aprilie 2012, când femeia şi-a dat seama că începe să-şi piardă auzul. A mers la medic, unde i s-au făcut analize amănunţite, însă nu a primit niciun răspuns concret. După câteva luni, însă, situaţia s-a înrăutăţit. "Aveam un ţiuit în urechea stângă şi suna ca şi cum era un robot", povesteşte Katie.

În cele din urmă, a aflat că are o tumoare cerebrală, iar intervenţia chirurgicală este singura soluţie care o poate scăpa de chin. Doctorii i-au îndepărtat ţesutul, iar acum Katie este în perioada de recuperare. Chiar şi aşa, auzul său va fi afectat toată viaţa.

Drogul care va avea un efect REVOLTĂTOR asupra omenirii! "Pilula minune" te ajută să înveți mai repede!... SCANDALOS! Mihai Eminescu, batjocorit pe Facebook: Imaginea lui, pe teste pentru depistarea sifilisului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x