Antena Căutare

Cazul revoltător al omului care s-a trezit în sicriu! S-a uitat trist la rude și le-a spus un singur lucru

Un caz șocant face vâlvă pe rețelele de socializare, asta după ce un tânăr s-a trezit la propria înmormântare, spre surprinderea rudelor care se pregăteau să-l conducă pe ultimul drum.

Un caz șocant face vâlvă pe rețelele de socializare, asta după ce un tânăr s-a trezit la propria înmormântare, spre surprinderea rudelor care se pregăteau să-l conducă pe ultimul drum.

Incidentul s-a întâmplat în Tingo Maria, Peru. Potrivit presei locale, citate de realitatea.net, Watson Franklin Mandujano Doroteo, un tânăr de 24 de ani, fusese declarat mort după ce a dezvoltat o febră puternică, ca urmare a unei operații pe care o suferea la dentist.

Acesta fusese declarat mort după ce a dezvoltat o febră puternică, ca urmare a unei operații dentare. Doar că omul era doar puternic sedat, nicidecum mort, însă medicii l-au declarat decedat.

Doroteo a început să respire greu în momentul în care era așezat în sicriu, sub privirile îngrozite ale rudelor. Acesta le-a spus imediat celor din jurul său să îl scoată din coșciug, lucru care s-a și întâmplat, mai scrie sursa citată.

Omul a ajuns între timp la spital și este bine mersi, în vreme ce procurorii au deschis un dosar penal pentru a elucida cum au ajuns doctorii să îl declare mort.

Foto. Nota de plată care i-a schimbat total viaţa. Ce a păţit o ospătăriţă după ce a luat o comandă: "Am început să... 58 de minute şi-o minune! O echipă de muncitori reuşeşte să renoveze un apartament "ca după război" în mai puţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x