Antena Căutare

Ce a ajuns să facă o tânără din cauza dependenței de bronz, numită și tanorexie. Cum arată azi Lauren Thompson

O tânără în vârstă de 22 de ani este atât de dependentă de bronzat încât nu poate aștepta o zi fără să meargă la solar. Dezvăluirile sale au uimit numeroși oameni din întreaga lume.

imagine cu piele bronzata Galerie
Lauren Thompson a vorbit despre dependența sa de bronz | sursa foto: Shutterstock

Lauren Nicole Thompson și-a făcut curaj să dezvăluie lumii cu ce problemă se confruntă încă de când era la școală. Era o tânără ca oricare alta atunci când, la un moment dat, a început să acorde o atenție sporită tenului și pielii. Până la tanorexie (dependența de bronz) nu a mai fost decât un pas.

Tânăra a explicat ce a făcut din cauza dependenței de bronz, numită și tanorexie

Era încă elevă la școală atunci când aceasta și-a dat seama că îi place să se bronzeze, așa că a început nu doar să stea cât mai mult la soare, ci și să meargă la solar sau să folosească spray-uri și tot felul de produse pentru autobronzare.

Deși părinții și apropiații tinerei au considerat că este vorba despre o simplă fază, lucrurile nu s-au liniștit odată cu trecerea timpului, ba dimpotrivă, s-au agravat.

Citește și: Acest medicament ilegal pentru bronz face victime! Ți se poate umfla creierul și poți avea disfuncții renale grave!

Lauren Thompson era doar o copilă atunci când mergea împreună cu mama ei la studioul de bronzare. Se uita cu jind și abia aștepta ziua în care va putea face și ea același lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anii au trecut și, pe la vârsta majoratului, aceasta a început să meargă la solar sau la plajă, ca să aibă pielea în nuanța dorită. Doar că ceea ce părea inițial un lucru inofensiv s-a transformat încet și sigur într-o obsesie periculoasă. Lauren Nicole Thompson ajunsese să meargă zilnic la solar și să refuse să iasă în oraș, dacă nu era îndeajuns de bine bronzată.

Citește și: Cele mai tari trucuri un bronz sănătos şi durabil! Uită de cremele autobronzante

„Mereu mă gândeam că abia aștept să mă mai bronzez. Ajunsesem să fac și ședințe de zece minute de solar pe zi, în fiecare zi. Colegii de la liceu și prietenii mă priveau uimiți”, a dezvăluit fata de 22 de ani pentru cei de la Mirror.co.uk.

Lucrurile au scăpat însă de sub control atunci când a recurs la injecții pentru bronzare, lucru ce a făcut-o să se confrunte cu infecții la nivelul rinichilor. Acestea imitau un hormon produs de de organism, ce face pielea să producă pigmentul numit melanină. Deși era illegal în Marea Britanie, femeia tot l-a folosit, până ce a ajuns de urgență la spital.

După ce s-a vindecat, Lauren Nicole Thompson a început să conștientizeze mai mult riscurile la care se supune din cauza dependenței sale de bronz, numită și tanorexie. Totuși, deși a redus semnificativ timpul petrecut la solar, tânăra spune că nu poate renunța definitiv la bronz, așa că folosește spray-uri și produse cosmetice.

Iluzie optică virală. Găsești leopardul din imagine? Doar cei cu privire de vultur reușesc... A mers să-și facă balayage și din cauza rezultatului nu a mai ieșit din casă cu capul descoperit. Cum arată coafura de 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x