Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Ce legătură au afacerile cu muzica? Un absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din Cluj şi-a prezentat lucrarea de licenţă în ritm de… RAP: “Vorbim de marketing şi branding personal, dar nu oricum, ci în domeniul muzical”

Un tânăr din Cluj a uimit comisia de licenţă din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor cu modul sau nemaivăzut de prezentare a lucrării. Gavril Mihai Cristian a apărut în faţa profesorilor în ritm de hip-hop

Un tânăr din Cluj a uimit comisia de licenţă din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor cu modul sau nemaivăzut de prezentare a lucrării. Gavril Mihai Cristian a apărut în faţa profesorilor în ritm de hip-hop

“Bună ziua, astăzi vom face ceva mai diferit, / Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit, / Vorbim de marketing şi branding personal, / Dar nu oricum, ci în domeniul muzical... /Am ales tema datorită înclinaţiei spre artă, / Prin tot ce fac vreau să pun ţara pe hartă…”, a început el.

Întreaga lucrare a fost prezentată în ritm de hip hop, folosindu-se negativul piesei lui Jay Sean – “Ride It”. Spre surprinderea tuturor, profesorii au fost plăcut impresionaţi de prestaţia tânărului, iar reprezentanţii departamentului de Marketing au postat pe pagina lor de Facebook clipul. “Sprijinim iniţiativele originale ale studenţilor noştri, chiar şi în timpul susţinerii lucrărilor de licenţă. Frumoase versuri, Mihai -Giemsi”, au scris aceştia.

Gavril Mihai Cristian este din Suceava, a absolvit Colegiul Andronic Motrescu Rădăuţi şi are 21 de ani. Primul său album se numeşte "Dublă Personalitate" şi conţine 20 de piese.