Antena Căutare

Ce s-a ales de Mary Tănase, ”nu apă”. Cât s-a schimbat femeia în ultimii ani, după apariția TV care a făcut-o celebră

O mai ții minte pe Mary Tănase, femeia care a devenit celebră în online după ce a apărut la o emisiune tv și a început să plângă pentru că, potrivit ei, copiii nu ar trebui să bea apă la școală, ci o băutură carbogazoasă? Iată cât de mult s-a schimbat în ultimii ani.

colaj de imagini cu mary nu apa Galerie
O mai ții minte pe Mary Tănase, femeia care a devenit celebră în online după ce a apărut la o emisiune tv și a început să plângă pentru că, potrivit ei, copiii nu ar trebui să bea apă la școală, ci o băutură carbogazoasă? Iată cât de mult s-a schimbat în ultimii șapte ani. | Captura Youtube

În cadrul unui show TV, Mary Tănase s-a întristat când a aflat că cei doi copii ai familiei sale adoptive primesc sandwich și o sticlă cu apă la școală. ”Nu apă, deci chiar nu mai pot să mai citesc”, a spus ea și a început să lăcrimeze, vizibil afectată.

După ce momentul a ajuns viral în mediul online, mii de clipuri și meme-uri au fost create de internauți, care au făcut glume pe seama comportamentului său din show.

Și în ziua de azi, Mary continuă să fie foarte populară, iar pe TikTok există o mulțime de filmulețe realizate pe baza vocii sale. Mai nou, ea și apare pe platformă cu propriile clipuri sau în postările altor internauți.

Ce s-a ales de doamna Mary, femeia care a ajuns cunoscută în online cu momentul ”nu apă”

În 2016, Mary Tănase mărturisea că este croitorească și că soțul ei este casnic. Cei doi locuiau în Gorunești, județul Vâlcea, într-o casă modestă.

Din 2019, nu se mai știa nimic despre Mary Tănase, până recent. Ea a început să posteze pe Tiktok și, în cel mai recent clip, apare la o masă, în timp ce bea dintr-un pahar. Ironic, în fața ei are chiar o sticlă de apă.

Citește și: O mai ții minte pe Mary Tănase? Cum arată acum, la patru ani de când a devenit virală cu momentul ”nu apă”

În imagini, femeia poartă o rochie verde, ”mărgeleturi”, așa cum numea ea bijuteriile în urmă cu câțiva ani și părul despletit. Doamna Mary este toată un zâmbet, în timp ce bea dintr-un pahar și are o sticlă de apă goală în față.

Știind că este filmată, aceasta privește fix spre cameră și zâmbește larg. Așa cum se întâmplă cu majoritatea clipurilor în care apare, și acesta a ajuns imediat viral.

Peste 10.000 de internauți au apreciat clipul de pe Tiktok și mulți dintre ei au lăsat comentarii.

Femeia este vizibil schimbată, dar pare că trecerea anilor nu a afectat-o. Celebra Mary arată extraordinar și pare că a întinerit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ce folosește gaura din mânerul cratițelor sau al tigăilor, de fapt. Ce a dezvăluit o femeie și de ce mulți s-au mirat... Prințul Harry susține că a primit un mesaj de la prințesa Diana prin intermediul unei femei cu „puteri paranormale”. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x