Antena Căutare

Ce solicitări false fac românii la 112

Peste 70% din apelurile la serviul de urgenţă 112, înregistrate pe parcursul anului trecut, au fost “false”, arată statistica Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, cei care administrează Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Ce solicitări false fac românii la 112
| Intact Images

Peste 70% din apelurile la serviul de urgenţă 112, înregistrate pe parcursul anului trecut, au fost false, arată statistica Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, cel care administrează Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

Cei care sună fără a avea o urgenţă se interesează despre evenimente care se petrec în localitatea lor, adresează injurii operatoarelor, râd, pun muzică sau nu vorbesc. De asemenea, unele persoane solicită informaţii despre numere de telefon, sfaturi medicale şi cer legătura cu diverse instituţii sau persoane publice.

Citește aici mai multe despre solicitările false ale românilor!

Atunci când Nadia a scris istorie. Gimnastica în anii '70... Urmărit de o fantomă în țara natală, un nigerian cere azil în Israel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x