Antena Căutare

Cea mai batrana utilizatoare Facebook are 103 ani

Cea mai batrana utilizatoare Facebook este o femeie de 103 ani din Statele Unite ale Americii, care acceseaza platforma de socializare in fiecare zi, de pe iPad-ul personal, informeaza cotidianul The Sun.

In acest fel, Lilian Lowe tine legatura zilnic cu cei sapte nepoti si 13 stranepoti, avand 34 de prieteni virtuali. Aceasta se declara extrem de multumita de utilitatea Facebook-ului, cu ajutorul caruia poate afla mereu lucruri noi si informatii din toata lumea.

„Imi place la nebunie. E extrem de interactiv si reprezinta o metoda buna de a afla lucruri noi despre lume", a declarat centenara utilizatoare.

Batrana, fosta hoteliera si femeie de afaceri, dornica sa tina pasul cu tehnologia, a imprumutat de la nepotul ei o tableta iPad, pentru a putea accesa mai usor site+ul de socializare.

Potrivit unui purtator de cuvant al Facebook, Lilian Lowe este cel mai concludent exemplu ca nu poti fi niciodata prea batran pentru a te alatura site-ului.

Ug, cel mai urat caine din Marea Britanie... VIDEO! Far transformat in opera de arta de natura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x