Antena Căutare

Cea mai frumoasă primăriţă din România, postare inedită pe pagina sa de Facebook. Localnicii, vizaţi

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu – fost realizator de emisiuni la postul MTV, îşi ceartă sătenii pe Facebook, pentru mizeria şi buruienile de pe străzi: “Nu aveţi nicio scuză (...) Puneţi mâna şi munciţi, nu mai aşteptaţi să vă pice în gură!”.

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu – fost realizator de emisiuni la un post muzical, îşi ceartă sătenii pe Facebook, pentru mizeria şi buruienile de pe străzi: “Nu aveţi nicio scuză (...) Puneţi mâna şi munciţi, nu mai aşteptaţi să vă pice în gură!”.

“Probabil aţi sesizat că ieri şi astăzi (luni şi marţi - n.r.) am încercat, pe cât se poate, să curăţăm buruienile, rugii şi iarba, crescute excesiv pe marginea drumului. De ce nu s-a făcut acest lucru până acum? Iată o întrebare cu două răspunsuri, în egală măsură valabile.

Edilul furios: „Pentru că înainte de toate cred că este vina noastră!”

Probabil v-aţi aştepta să arunc din start vina în ograda administraţiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administraţiei cade pe locul doi. Pentru că înainte de toate cred că este vina noastră, a celor care locuim aici şi care nu ne obosim să tundem cei câţiva metri pătraţi de iarbă din faţa casei ori să igienizăm, să toaletăm şi să întreţinem câtuşi de puţin această comună”, a scris Irina Onescu.

Primăriţa le transmite localnicilor că nu au nicio scuză pentru mizerie, postând şi fotografii realizate după ce a fost tunsă vegetaţia şi în care apar gunoaiele care până atunci erau ascunse printre buruieni.

Vezi POZELE AICI

Descoperire inedită în România! Un nou sit preistoric a fost găsit în Pasul Prislop, la 1400 de metri altitudine... Trucul verii! Cum scapi rapid de muștele enervante ce intră în casă mereu! Soluția este la îndemâna oricui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x