Antena Căutare

Cea mai SLABA femeie din lume, la Acces Direct: Are 39 de ani si doar 25 DE KILOGRAME!

"Mananc normal, dar nu ma ingras". Asta spune Valeria Levitin, o rusoaica de 39 de ani, pentru care viata a devenit o lupta. Insa pare greu sa o crezi. Are doar 25 de kilograme si este considerata drept cea mai slaba femeie din lume!

Anorexie. Pentru unii, un simplu cuvant. Pentru altii, o afectiune pe cat se serioasa, pe atat de indepartata. Pentru Valeria, insa, anorexia este o lupta. O lupta pe viata si pe moarte. Rusoaica are doar 25 de kilograme si cantareste cat un copil in primii ani de viata. Nu a vrut sa ajunga in aceasta situatie, pur si simplu i s-a intamplat. Acum, cat mai poate lupta, vrea sa ajute femeile care trec prin cumplita obsesie. Si o face cum poate mai bine.

Vezi interviul mai jos!

La inaltimea ei, de 1.72 metri, Valeria ar trebui sa aiba cel putin 57 de kilograme. Insa ea cantareste mai putin de jumatate din greutatea ei normala. Iar asta ii pune viata in pericol. Dieta ei zilnica contine doar fructe, o portie mica de carne si legume. Si chiar daca ar vrea sa se alimenteze mai bine, nu poate. Corpul ii respinge mancarea.

"Sunt socata ca primesc email-uri de la femei care vor sa arate ca mine! Nu o sa va invat sa fiti nefericite, sa fiti singure. Vreau sa fiti cele mai bune, frumoase, iubite si admirate! Sa fiti de succes, asta vreau sa va invat", a marturisit Valeria, in emisiunea Simonei Gherghe.

"In societatea noastra, oamenii si familia nu dau atentie. Isi dau seama ca suferi de ceva cand este foarte tarziu. Cand ma uit in urma cred ca nu am avut o relatie sanatoasa cu mancarea de cand am avut 20 de ani. Doar ca nu eram foarte slaba, dar aveam probleme cu mancarea. Nu e natural, oamenii nu ar trebui sa fie obsedati de mancare”, a mai spus ea.

Surse foto: dailymail.co.uk, click.ro, mammakaze.com, thesun.co.uk

Clone umane si roboti! Previziunile oamenilor de stiinta pentru urmatorii 100 de ani... Cercetatorii britanici au decis: Ploile torentiale provoaca dureri stomacale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x